Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ο ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Eπ.Α.

 


Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Υποψήφιος για το Δ.Σ. ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου μας, Λυγούρας Γεώργιος. Ο Πρόεδρός μας λαμβάνοντας 22 ψήφους από τα 48 σωματεία που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία κατέλαβε την 4η θέση και εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. Στη συνέχεια και μετά από τη συνεδρίαση των εκλεγμένων του ανατέθηκε η θέση του Β΄ Αντιπροέδρου.

Ως ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συγχαίρουμε τον Λυγούρα Γεώργιο για την εκλογή του. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τόσο υψηλή και τιμητική θέση που κατέλαβε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ο νέος Β΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προέβη στις εξής δηλώσεις αμέσως μετά την εκλογή του:

«Νιώθω πραγματικά συγκινημένος και υπερήφανος και για την εκλογή μου και για την τιμητική θέση του Αντιπροέδρου που μου εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος Παπαγεωργίου Κων/νος και τα μέλη του νέου Δ.Σ.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση και ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο Κολυμπάδη Μανώλη που κράτησαν το άθλημα σε πολύ δύσκολους καιρούς. Υπόσχομαι, ότι μαζί με τον νέο Πρόεδρο και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. θα εργαστώ σκληρά, έτσι ώστε το αγαπημένο μας άθλημα να ξεπεράσει καταρχάς του σκοπέλους της σημερινής κατάστασης και να χαράξουμε μαζί μία νέα πορεία πιο ελπιδοφόρα για όλη την οικογένεια της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της χώρας. Το άθλημά μας αξίζει μία καλύτερη θέση στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας και θα παλέψω γι’ αυτό».

Γεώργιος Λυγούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου