Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟ EUROPE CUP

 


Σε 13 ανέρχονται τελικά οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Γυναικών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ETTU). Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο θεσμό.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Νόβι Σαντ της Σερβίας στις 6-9 Μαΐου 2021. Η διοργάνωση θα γίνει με πολύ αυστηρά υγειονομικά μέτρα, σε συνθήκες «φούσκας», που έχει καθορίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.  

Αγωνιστικά, η αποστολή της ομάδας της Φλώρινας κρίνεται ως πολύ δύσκολη και ο στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και η απόκτηση εμπειριών. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι πολύ δυνατές, ιδιαίτερα όσες προέρχονται από το Champions League. Πρώτα θα σχηματιστούν τέσσερις όμιλοι, από τους οποίους θα περάσουν οι δύο ομάδες για την οχτάδα και στη συνέχεια θα γίνουν νοκ άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ σε μία πολύ μεγάλη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση αποτελεί τιμή για την Φλώρινα και την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι:

1.       SKST STAVOIMPEX Hodonin (CZE)

2.       CP Lyssois Lille Metropole (FRA)

3.       SH-ITB Budaorsi Sport Club (HUN)

4.       TTC CarithiaWinds Villach (AUT)

5.       Etival Clairefontaine ASRTT (FRA)

6.       Tecnigen Linares (ESP)

7.       ASD Quattro Mori Cagliari (ITA)

8.       Alicante Tennis de Mesa (ESP)

9.       TTC Novi Sad (SRB)

10.   A.S.D. Tennistavolo Norbello (ITA)

11.   D.T. Nidderkaerjeng (LUX)

12.   ASEA Sarises Florinas (GRE)

13.   Saint-Denis US 93 Tennis de Table (FRA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου