Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 28/6/2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, που διοργάνωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Φλώρινα. Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του ατομικού απλού και του διπλού για τις ηλικίες κάτω των 12 σε αγόρια και κορίτσια. Πήραν μέρος 58 παιδιά από 22 σωματεία της Ελλάδας. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν 14 παιδιά.



Στο ομαδικό οι ομάδες μας τα πήγαν περίφημα. Και τα αγόρια και τα κορίτσια έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου τελικά κατέκτησαν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Με την ομάδα των παμπαίδων έπαιξαν οι : Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Μάριος Σερίδης, Βαγγέλης Χρυσοστομίδης και Βασίλης Χρυσοστομίδης. Σημειωτέον ότι πλην του Χρυσοβαλάντη τα υπόλοιπα παιδιά είναι μόλις 9 ετών. Η ομάδα των παγκορασίδων εξίσου τα πήγε θαυμάσια και τερμάτισε επίσης στην 2η θέση. Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι: Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου και Νεστορία Χρυσοστομίδου.


 Οι αγώνες των ομάδων μας:

 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

 Σάρισες Φλώρινας-Μανιάκι Καστοριάς: 3-1

Σάρισες Φλώρινας-Α.Ο.Χανίων: 3-1

Σάρισες Φλώρινας-Λυκόβρυση Πεύκης: 3-1

Σάρισες Φλώρινας-Ποσειδών Λουτρακίου: 1-3

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 Σάρισες Φλώρινας-ΧΑΝΘ: 3-0

Σάρισες Φλώρινας-Α.Σ. Μακεδνός: 3-0

Σάρισες Φλώρινας-Άλφα Καλλιθέας: 3-0

Σάρισες Φλώρινας-Πανιώνιος Χίου: 2-3

Στο ατομικό απλό επίσης είχαμε δύο μετάλλια. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής και το χάλσκινο μετάλλιο η Γεωργία Σπανού. Οι θέσεις όλων των παιδιών μας είναι:

Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης: 2ος

Σπανού Γεωργία: 3η

Χρυσοστομίδου Ειρήνη: 8άδα

Χρυσοστομίδου Νεστορία: 14άδα

Σπανού Παρασκευή: 14άδα

Μιχαηλίδης Παντελής: 22άδα

Σερίδης Μάριος: Όμιλοι

Χρυσοστομίδης Βαγγέλης: Όμιλοι

Χρυσοστομίδης Βασίλης: Όμιλοι

Κιουμουμτζόγλου Βασίλης: Όμιλοι

Κουγιουμτζόγλου Αντώνης: Όμιλοι

Παπαστεφάνου Λάζαρος: Όμιλοι

Κοϊμτσίδης Σάββας: Όμιλοι

Μητροπούλου Φανή: Όμιλοι

Στο διπλό παμπαίδων είχαμε εκ νέου επιτυχία. Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής κατέκτησε το τρίτο του αργυρό μετάλλιο στη διοργάνωση, όταν αγωνιζόμενος με συμπαίκτη τον Αλεξούδη Κων/νο από την Ορεστιάδα έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί το ζευγάρι ηττήθηκε 0-3 και έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.

Στο διπλό αγώνισμο πήραν ακόμα μέρος τα ζευγάρια των αθλητών μας: Μιχαηλίδης/Κοϊμτσίδης, Κουγιουμζόγλου Α./Κουγιουμτζόγλου Β., Χρυσοστομίδης Β./Χρυσοστομίδης Ευ., Χρυσοστομίδου Ν./Σπανού Π. Όλα αποκλείστηκαν από τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα.

Συνοπτικά από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεχώρισαν από τους αθλητές μας ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (3 αργυρά μετάλλια) και η Γεωργία Σπανού (1 αργυρό, 1 χάλκινο μετάλλιο).

Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Άμπας Βασίλειος και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλειος, οι οποίοι απόλαυσαν δυνατούς αγώνες.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας σε ειδική εκδήλωση τίμησαν την μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα Κώστα Πετσούκη μέλος της οικογένειας των Σαρισών. Την τιμητική πλακέτα απένειμε μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυγούρας Γεώργιος στη σύζυγο του Κώστα, Τσάτσα Ολυμπία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη κεκλεισμένων θυρών, λόγω κορονοϊού και απαίτησε πολύ μεγάλη προετοιμασία και προσπάθεια από τους ανθρώπους του συλλόγου, έτσι ώστε να τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Τελικά, κατά γενική ομολογία το Πρωτάθλημα κύλισε ομάλά, χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα και η Διοίκηση των ΣΑΡΙΣΩΝ νιώθει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων συνέβαλαν:

Η παρουσία και επίβλεψη των αγώνων του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ. Α. κ. Τζόβολου Παναγιώτη.

Η εποπτεία της διαιτησίας από την Διεθνή Διαιτητή κ. Τσίπου Μαρία.

Η γραμματειακή υποστήριξη από την Διεθνή Διαιτητή κ. Κρόττα Τίνα.

Οι πέντε Φλωρινιώτες διαιτητές που διαιτήτευσαν το διήμερο: Κυρατσούς Αλέξανδρος, Σερίδης Δημήτριος, Τερεζή Σοφία, Λούγκας Αντώνιος, Μαλέα Άρτεμις, οι οποίοι ήταν άψογοι και τυπικότατοι στα καθήκοντά τους.

Ο γιατρός των αγώνων και Γ.Γ. του συλλόγου κ. Ελσάμι Γιάσερ, καθώς και ο κ. Κουγιουμτζόγλου Σάββας, υπεύθυνος εισόδου –εξόδων αθλητών και προπονητών στο γυμναστήριο.

Το ιντερνετικό κανάλι της Ομοσπονδίας στο youtube που κάλυψε ζωντανά όλη τη διοργάνωση.

Η υπεύθυνη καθαριότητας των χώρων κ. Γαζέα Νίκη, η οποία φρόντιζε συνέχεια και σχολαστικά για την τήρηση των μέτρων καθαριότητας.

Η Ειδική Διασωστική ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας.

Οι χορηγοί της διοργάνωσης: Coffee train, Rivo café bar, Ταβέρνα «Το στέκι του Καραγκιόζη», Ψητοπωλείο «Αμβροσία».

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει τους νικητές και όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες, καθώς και τον προπονητή τους. Ευχαριστεί επίσης θερμά τους συνδιοργανωτές των αγώνων, καθώς και όλους τους παραπάνω για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου