Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Το Σαββατοκύριακο 11-12/9/2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.  Με αυτή την διοργάνωση έληξε επίσημα η περσινή σεζόν και αμέσως μετά ακολουθεί η έναρξη της νέας 2021-2022.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συμμετείχαν στους αγώνες με δύο κορίτσια των ακαδημιών. Την 15χρονη Άμπα Δέσποινα και την 14χρονη Μάλο Αλεξία. Τα δύο κορίτσια αγωνίστηκαν στο απλό γυναικών και μαζί ως ζευγάρι στο διπλό γυναικών.

Στο αγώνισμα του απλού η Δέσποινα στη φάση των ομίλων σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα και έτσι πέρασε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι αντιμετωπίζοντας έμπειρη και διεθνή αθλήτρια ηττήθηκε και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της. Η Αλεξία με δύο ήττες στη φάση των ομίλων δεν προχώρησε.

Στο διπλό τα κορίτσια έφτασαν μέχρι την οχτάδα, όπου ηττήθηκαν από πολύ δυνατό δίδυμο γυναικών.

Συμπερασματικά, η συμμετοχή των δύο κοριτσιών στο δυνατότερο πρωτάθλημα της χώρας θεωρείται πολύ σημαντική καθώς οι αθλήτριές μας δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε πολύ δυνατές αντιπάλους. Η εμπειρία που απέκτησαν είναι μεγάλη και ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

 Συγχαίρουμε τις δύο αθλήτριές μας καθώς και τον προπονητή τους για την προσπάθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου