Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ (4 μετάλλια, 6 προκρίσεις)




Επιβλητική ήταν η εμφάνιση των μικρών παιδιών των Σαρισών στους αγώνες που έγιναν στην Βέροια την Κυριακή 27/3/2022. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Φιλίππειο Αθλητικό Κέντρο της Βέροιας και αφορούσαν τους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Κ12). Πήραν μέρος 61 παιδιά από 16 συλλόγους της Β. Ελλάδας για να διεκδικήσουν τις 13 θέσεις πρόκρισης για τα αγόρια και τις 8 για τα κορίτσια.


Οι Σάρισες συμμετείχαν με 11 παιδιά, 9 αγόρια και 2 κορίτσια: Χρυσοστομίδης Ευάγγελος, Χρυσοστομίδης Βασίλειος, Σαρηγιαννίδης Σπύρος, Σερίδης Μάριος, Κουγιουμτζόγλου Αντώνιος, Κουγιουμτζόγλου Βασίλειος, Παπαστεφάνου Λάζαρος, Κοϊμτσίδης Σάββας, Μιχαηλίδης Παντελής, Σπανού Παρασκευή, Τσέκαρη Παναγιώτα.

Όλα τα παιδιά έκαναν καταπληκτικές εμφανίσεις δείχνοντας μεγάλη αγωνιστική βελτίωση. Στην κατηγορία των παμπαίδων η ομάδα μας κατέκτησε τα τρία από τα τέσσερα μετάλλια: Χρυσό: Σαρηγιαννίδης Σπύρος, Αργυρό: Χρυσοστομίδης Ευάγγελος, Χάλκινο: Σερίδης Μάριος.   

Στις παγκορασίδες η Σπανού Παρασκευή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη Τσέκαρη Παναγιώτα σημείωσε την πρώτη της νίκη δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο της.

Την πρόκριση για τους τελικούς, που θα γίνουν στην Αθήνα πήραν οι:


1.       Σαρηγιαννίδης Σπύρος

2.       Χρυσοστομίδης Ευάγγελος

3.       Σερίδης Μάριος

4.       Χρυσοστομίδης Βασίλειος

5.       Μιχαηλίδης Παντελής

6.       Σπανού Παρασκευή

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους. Καλή επιτυχία των προκρινόμενων στους τελικούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου