Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



Στην Ορεστιάδα πραγματοποιήθηκε στις 28/4-1/5 η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων (Κ16). Στην ακριτική πόλη συγκεντρώθηκαν 70 αθλητές/τριες από 21 συλλόγους της χώρας για να διεκδικήσουν τους τίτλους σε ομαδικό, απλό, διπλό και διπλό μικτό. Είχαν προκριθεί στους τελικούς μέσα από προκριματικούς αγώνες.  

Η ακαδημία των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετείχε με 8 παιδιά, τα οποία συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος.

Η Αλεξία Μάλο και ο Κων/νος Σωτηρίου ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας μας, καθώς κατέκτησαν από δύο μετάλλια στους αγώνες. Η Αλεξία ένα αργυρό στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την Γεωργία Σπανού και ένα χάλκινο στο διπλό μικτό με συμπαίκτη αθλητή της Πάτρας. Ο Κων/νος ένα αργυρό μετάλλιο στο διπλό παίδων με συμπαίκτη αθλητή από την Ορεστιάδα και ένα χάλκινο στο ομαδικό με την ομάδα του Φοίνικα Πάτρας.


Η Γεωργία Σπανού κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στον πρώτο της χρόνο στην κατηγορία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την Αλεξία Μάλο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ζαχαρίας Ελσάμι αγωνιζόμενος στο ομαδικό με την ομάδα του Φοίνικα Πάτρας.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και η Νεστορία Χρυσοστομίδου έφτασαν στην 16άδα στο απλό κορασίδων, ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής έφτασε στην 16άδα του διπλού μικτού με συμπαίκτρια την Νεστορία Χρυσοστομίδου. 


Ενθαρρυντικές εμφανίσεις είχαμε από την μικρή της ομάδας, μόλις 12 ετών Παρασκευή Σπανού, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους τελικούς της κατηγορίας.

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει τα παιδιά και τον προπονητή τους Μάρκ Πίνκ για τις επιτυχίες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου