Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΔΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΣΠΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13/6/2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, που έγινε στην Αθήνα. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα μας αναδείχθηκε η Παρασκευή Σπανού, η οποία κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο διπλό και στο διπλό μικτό.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του ατομικού απλού, του διπλού και του διπλού μικτού για τις ηλικίες κάτω των 12 σε αγόρια και κορίτσια. Πήραν μέρος 67 παιδιά από 31 σωματεία της Ελλάδας. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν 7 παιδιά (Σερίδης Μάριος, Χρυσοστομίδης Βαγγέλης και Βασίλης, Σαρηγιαννίδης Σπύρος, Μιχαηλίδης Παντελής, Κουγιουμτόγλου Αντώνης, Σπανού Παρασκευή).



Στο ομαδικό η ομάδα των αγοριών μας, που αποτελούνταν από τον Μάριο Σερίδη και τον Σπύρο Σαρηγιαννίδη έφτασε μέχρι την 8άδα. Στο απλό αγώνισμα η Παρασκευή Σπανού σταμάτησε στην 8άδα, ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης και ο Μάριος Σερίδης έφτασαν μέχρι την 16άδα, ενώ ο Σπύρος Σαρηγιαννίδης βρέθηκε στην 28άδα. Πιο χαμηλά ήταν τα άλλα αγόρια.

Στο αγώνισμα του διπλού κοντά στα μετάλλια (8άδα) έφτασαν οι Σερίδης/Σαρηγιαννίδης και Χρυσοστομίδης Βαγγέλης/Μιχαηλίδης. Πιο χαμηλά τερμάτησαν οι Χρυσοστομίδης Βασίλης/Κουγιουμτζόγλου.

Στο βάθρο ανέβηκε δύο φορές η Παρασκευή Σπανού. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο διπλό παγκορασίδων με συμπαίκτρια από τη Θεσσαλονίκη και την τρίτη θέση επίσης στο διπλό μικτό με συμπαίκτη από την Καστοριά.

Πολλά συγχαρητήρια στην Παρασκευή για τις επιτυχίες της και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή της ομάδας Μαρκ Πινκ που συνόδευσε τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου