Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-2

 


Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Φλώρινας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών Επιτραπέζιας Αντσφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 29-30/10/2022, όπου οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν με τη σειρά τις ομάδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της  ΧΑΝΘ και του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας τις ομάδες της Αλεξανδρούπολης και της ΧΑΝΘ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την Κυριακή αντιμετώπισε για την 3η αγωνιστική την πολύ δυνατή ομάδα του Παναθηναϊκού. Τα κορίτσια μας σε αυτό το παιχνίδι παίζοντας εξαιρετικά επκράτησαν της αθηναϊκής ομάδας με σκορ 4-2. Μετά τις τρεις αυτές νίκες οι ΣΑΡΙΣΕΣ φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Yuhua Liu (FRA), Bernadett Balint (HUN), Aneta Maksuti (SRB), Αλεξία Μάλο. Ο Mark Pink είχε την τεχνική καθοδήγηση.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Μαρία Τσίπου και οι Φλωρινιώτες διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης, κ. Λάζαρος Λούγκας, κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης και κ. Αθανάσιος Σαμπαλής.

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Γιαννάκης και πλήθος κόσμου. Όλοι απόλαυσαν αγώνες και υποστήριξαν θερμά τις προσπάθειες των κοριτσιών μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Σημαντική επίσης, ήταν η υποστήριξη των αγώνων από την ομάδα διάσωσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας. Την ευχαριστούμε πολύ.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1

Α/Α

ΟΜΑΔΑ

Α

Ν

Η

ΒΑΘΜ.

1

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3

3

0

6

2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3

3

0

6

3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

3

2

1

5

4

Α.Σ. ΠΕΡΑ

3

2

1

5

5

ΑΕΚ

3

1

2

4

6

ΧΑΝΘ

3

1

2

4

7

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

3

0

3

3

8

Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006

3

0

3

3

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου