Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

 


Ξεκίνησε ο μαραθώνιος των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Αντρών Β΄ Ελλάδας για την αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ.

Η αυλαία άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, όπου η αντρική μας ομάδα έδωσε την Κυριακή 9-10-22 τους δύο πρώτους της αγώνες. Αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Θερμαίο Θέρμης.

Το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμαριά ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με όλα τα χαρακτηριστικά του θρίλερ. Η ομάδα μας προηγήθηκε 1-0, βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-2, στη συνέχεια προηγήθηκε ξανά 3-2, για να ισοφαριστεί σε 3-3. Το τελευταίο παιχνίδι, το διπλό, επίσης είχε δραματική τροπή καθώς ήταν απόλυτα ισορροπημένο για τις δύο ομάδες. Έφτασε στο 2-2 και στο τελευταίο σετ η αντίπαλη ομάδα επικράτησε οριακά 13-11. Έτσι, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς πήρε τον αγώνα με τελικό σκορ 4-3. Συνολικά το παιχνίδι διήρκησε 3,5 ώρες.

Στο δεύτερο παιχνίδι το έργο των αθλητών μας ήταν πιο εύκολο, καθώς επικράτησαν της Θέρμης με σκορ 4-0.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας αγωνίστηκαν με τους: Μαρκ Πινκ, Σωτήρη Μούσια, Κων/νο Σωτηρίου και Ζαχαρία Ελσάμι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή, τα παιδιά μας εμφανίστηκαν σαφώς δυνατότερα σε σχέση με πέρσι και σημείωσαν σημαντικές νίκες. Θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, αν η ομάδα στεκόταν λίγο πιο τυχερή και κέρδιζε το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Τονίζει επίσης το νεαρό της ηλικίας των αθλητών μας, που δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας.

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν στη Φλώρινα στις 30-10-22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου