Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

 


Μεγάλη όσο και δυνατή ήταν η παρουσία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας στο πρώτο αναπτυξιακό ανοιχτό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 22-23/10/2022.

Στο όπεν αυτό συμμετείχαν 206 παιδιά από 41 σωματεία της χώρας. Από τη Φλώρινα πήραν μέρος συνολικά 18 παιδιά. Από αυτά στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν η Γεωργία Σπανού (2η στις Κορασίδες), ο Μάριος Σερίδης (2ος στους μίνι-Παμπαίδες) και η Παρασκευή Σπανού (3η στις Παγκορασίδες).


Μία ανάσα απο τα μετάλλια έφτασε η Δέσποινα Άμπα (4η στις Νεάνιδες). Στην 8άδα βρέθηκαν ακόμα 4 παιδιά: Χρυσοστομίδης Ευάγγελος, Μιχαηλίδης Παντελής, Ισαακίδης Κων/νος, Χρυσοστομίδου Νεστορία.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά που έδειξαν αγωνιστικότητα και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στις κατηγορίες τους. Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν τα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας, τα οποία έδειξαν το ταλέντο τους και σημείωσαν σημαντικές νίκες. Η πιο μικρή της ομάδας, η Φανή Μητροπούλου μάλιστα έκανε τις δύο πρώτες της νίκες σε επίσημους αγώνες.


Συνοπτικά όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας είναι δυνατή και στις ακαδημίες με πολλές προοπτικές. Συγχαίρουμε τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους, τους γονείς τους που τα υποστηρίζουν και τον προπονητή Μαρκ Πίνκ. Επίσης συγχαίρουμε και τους ανθρώπους του Σωματείου της Βόλου «Κένταυρος» για την εξαιρετική διοργάνωση και τη φιλοξενία.


Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών μας στο όπεν του Βόλου είναι:

Έφηβοι [Κ19]: Κων/νος Σωτηρίου (9ος), Σωτήρης Μούσιας (19ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (28ος)

Νεάνιδες [Κ19]: Δέσποινα Άμπα (4η), Αλεξία Μάλο (9η)

Παίδες [Κ15]: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (10ος), Αναστάσιος Σερίδης (19ος)

Κορασίδες [Κ15]: Γεωργία Σπανού (2η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (7η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (11η)

Παμπαίδες [Κ13]: Κων/νος Ισαακίδης (7ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (32ος)

Παγκορασίδες [Κ13]: Παρασκευή Σπανού (3η)

Μίνι Παμπαίδες [Κ11]: Μάριος Σερίδης (2ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (5ος), Παντελής Μιχαηλίδης (7ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (16ος)

Μίνι Παγκορασίδες [Κ11]: Φανή Μητροπούλου (7η)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου