Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 


Πρωταθλήτρια Β. Ελλάδας αναδείχθηκε η Γεωργία Σπανού σε αγώνες που έγιναν στην Καβάλα.

Το Σάββατο 28/1/2023 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (Κ15) επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος 63 παιδιά από τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Θράκη. Οι Σάρισες Φλώρινας συμμετείχαν με τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια.

Η εμφάνιση των παιδιών μας ήταν εξαιρετική και μας γέμισαν χαρά οι επιτυχίες που σημείωσαν. Τρία μετάλλια είναι ο συνολικός απολογισμός των Σαρισών. Στις κορασίδες ο τελικός ήταν υπόθεση της Φλώρινας. Δύο κορίτσια μας η Γεωργία Σπανού και η Ειρήνη Χρυσοστομίδου έφτασαν αήττητες ως το τέλος και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για τον τίτλο. Τελική νικήτρια ήταν η Γεωργία που επικράτησε της Ειρήνης με σκορ 3-1. Στην ίδια κατηγορία είχαμε εντυπωσιακή εμφάνιση της μικρής Παρασκευής Σπανού που τερμάτισε στην 5η θέση. Η Νεστορία Χρυσοστομίδου κατέλαβε την 9η θέση.

Στα αγόρια ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής ήταν επίσης εξαιρετικός. Με συνεχόμενες νίκες έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε 2-3 και τελικά κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κων/νος Ισαακίδης και ο Αναστάσης Σερίδης σταμάτησαν στην 8άδα, ενώ ο μικρός της παρέας ο 11χρονος Μάριος Σερίδης στην 16άδα.   

Οι αγώνες αυτοί εκτός από την ανάδειξη των τοπικών πρωταθλητών λειτούργησαν και ως προκριματικοί για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει στο Λουτράκι της Κορινθίας στις 20-23 Απριλίου 2023. Από το σύλλογό μας προκρίθηκαν για τους τελικούς οι: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Κων/νος Ισαακίδης, Γεωργία Σπανού, Χρυσοστομίδου Ειρήνη και Παρασκευή Σπανού.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδα μας Μαρκ Πινκ, στους νικητές και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Καλή επιτυχία στους προκριθέντες στους τελικούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου