Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 



Το τριήμερο 22-24/3/2024 πραγματοποιήθηκε στην Σαλαμίνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Πήραν μέρος 77 αθλητές και αθλήτριες από 34 σωματεία για να διεκδικήσουν το στέμμα του Πρωταθλητή και της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στα τρία αγωνίσματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης: απλό, διπλό και διπλό μικτό. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συμμετείχαν στους αγώνες με δύο αθλητές, τον Κων/νο Σωτηρίου και τον Φώτη Αρβανίτη και μία αθλήτρια την Χρυσή Φωτιάδου.

Στο αγώνισμα του απλού η Φωτιάδου έφτασε μέχρι την 8άδα ενώ οι Σωτηρίου και Αρβανίτης αποκλείστηκαν στην φάση των 32. Στο αγώνισμα του διπλού γυναικών η Φωτιάδου αγωνίστηκε με συμπαίκτρια αθλήτρια της ΑΕΚ. Το δίδυμο έφτασε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Έτσι, η Χρυσή πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην πλούσια συλλογή της.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των αντρών ο Σωτηρίου με συμπαίκτη από την ομάδα της Βέροιας σταμάτησε στην 19άδα και ο Αρβανίτης με συμπαίκτη από την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά στην 16άδα. Τέλος, στο διπλό μικτό η Φωτιάδου με συμπαίκτη αθλητή του Παναθηναϊκού σταμάτησε στην 8άδα, ενώ ο Σωτηρίου με συμπαίκτρια από την ομάδα της Καβάλας σταμάτησε στην 22άδα. 

Πολλά συγχαρητήρια στην Χρυσή για την επιτυχία και στα αγόρια για την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου