Τρίτη 17 Μαΐου 2011

4η στην Ελλάδα η ομάδα των «Κροκόδειλων» Φλώρινας



"ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στην τέταρτη θέση κατετάγη τελικά η ομάδα βετεράνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας «Κροκόδειλοι», η οποία ως Πρωταθλήτρια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε την περιφέρειά μας στους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βετεράνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε για την περίοδο 2010-2011 ο ΠΟΦΕΠΑ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 14/5/2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και συμμετείχαν οι 4 πρωταθλήτριες ομάδες των περιφερειών ΑΤΤΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ. Την ομάδα των Κροκόδειλων αποτελούσαν οι Σκλιας Αλέξανδρος, Ευθυμίου Θωμάς και Σουμπάσης Θωμάς. Το τέταρτο μέλος της ομάδας Σαπρανίδης Γιώργος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στους αγώνες. Μετά την λήξη των ομαδικών αγώνων το Σάββατο το βράδυ έγινε συγκέντρωση σε Ταβέρνα της περιοχής όπου ο ΠΟΦΕΠΑ απένειμε τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες, αντηλλάγησαν απόψεις για επόμενες διοργανώσεις του αθλήματος και τέλος ακολούθησε δείπνο
Απονομή κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες

PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΟΦΕΠΑ

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Δ.ΒΟΥΛΑΣ-ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ……….....5-1
ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡ.-ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ….0-5

ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ………....…5-4
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Δ.ΒΟΥΛΑΣ-ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡ..5-0

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡ.-ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ……………..0-5
ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΒΕΤΕΡ.Δ. ΒΟΥΛΑΣ….......0-5

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΑΣ
2.ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3.ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
4.ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Οι «Κροκόδειλοι» αγωνίστηκαν δυνατά, έδωσαν τις μάχες τους, όμως υπέκυψαν απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους. Η 4η Πανελλήνια θέση αποτελεί αναμφίβολα μία τεράστια επιτυχία για τους βετεράνους αθλητές, οι οποίοι είναι μάλιστα και μέλη και αθλητές του Συλλόγου μας. Για άλλη μια φορά ακούστηκε δυνατά η «ΦΛΩΡΙΝΑ» σε πανελλήνιο επίπεδο και αναγνωρίστηκε ως πόλη που αγαπάει και διαφημίζει το πινγκ-πονγκ. Ως «ΣΑΡΙΣΕΣ» αισθανόμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία αυτή, δίνουμε συγχαρητήρια στους βετεράνους αθλητές μας και ευχόμαστε και οι μικροί αθλητές μας να τους μιμηθούν στο μέλλον.
Η επιτυχία αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στη Φλώρινα από τις «ΣΑΡΙΣΕΣ», ένας σύλλογος που έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και πολλές δραστηριότητες να αναπτύξει και να  συγκεντρώσει μικρούς και μεγάλους που αγαπούν και καλλιεργούν το πινγκ-πονγκ για πρώτη φορά τόσο συστηματικά στη πόλη μας.

Το Δ.Σ.

1 σχόλιο: