Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση των ακαδημιών μας είχαμε στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 9-10 Μαρτίου 2024. Δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός των Σαρισών στο 6ο και τελευταίο όπεν της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στους αγώνες πήραν μέρος 195 αθλητές/τριες από 35 σωματεία της χώρας. Οι Ακαδημίες των Σαρισών Φλώρινας είχαν μία από τις μεγαλύτερες αποστολές με 17 παιδιά, τα οποία συνόδευσαν ο προπονητής Λίβιου Πρεντοάικα και οι γονείς τους.

Τα κορίτσια μας για μία ακόμα φορά πρωταγωνίστησαν σε δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία των κορασίδων (Κ15) η Ειρήνη Χρυσοστομίδου βγήκε 2η και η αδερφή της Νεστορία Χρυσοστομίδου 3η. Στην κατηγορία των μίνι παγκορασίδων (Κ11) η Παναγιώτα Τσέκαρη βγήκε 2η και η Κατερίνα Νικολάου 3η.

Στην 8άδα των κατηγοριών τους τερμάτισαν οι: Μάριος Σερίδης (5ος στην Κ13), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (5ος στην Κ15), Φανή Μητροπούλου (5η στην Κ11), Ολυμπία Οικονομίδου (7η στην Κ11).

Οι θέσεις των υπόλοιπων αθλητών μας είναι:

Κ13

Βαγγέλης Χρυσοστομίδης: 10ος

Βασίλης Χρυσοστομίδης: 13ος

Σάββας Κοϊμτσίδης: 14ος

Κ11

Μαρία Ψάλτη: 10η

Ραφαηλία Εμμανουηλίδου: 15η

Ελένη Μίγκου: 17η

Μαρία Δάικου: 18η

Ιωάννα Ανδρεάδη: 20η

Αγγελική Αδαμίδου: 21η


Η Ραφαηλία Εμμανουηλίδου κατέκτησε μετάλλιο στους αγώνες παρηγοριάς.

Στο περιθώριο των αγώνων ο τοπικός σύλλογος Φάρος Αλεξανδρούπολης βράβευσε τον σύλλογό μας για την προσφορά του στην επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος των Σαρισών Αθανάσιος Σαμπαλής. Ευχαριστούμε θερμά τον Φάρο Αλεξανδρούπολη!!!

Πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες και  σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και στον προπονητή τους Liviu Predoaica!!!

SARISES VICTA!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου