Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

 


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 15/4/2024 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, που έγινε στην Πάτρα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα μας αναδείχθηκαν ο Σπύρος Σαρηγιαννίδης, ο Μάριος Σερίδης και η Παναγιώτα Τσέκαρη, οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού, του διπλού και του διπλού μικτού για τις ηλικίες κάτω των 13 σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και το αγώνισμα του απλού για την ηλικία Κ11. Πήραν μέρος 80 παιδιά από 26 σωματεία της Ελλάδας. Από την ομάδα μας αγωνίστηκαν 8 παιδιά (Σερίδης Μάριος, Χρυσοστομίδης Βαγγέλης και Βασίλης, Μιχαηλίδης Παντελής, Κοϊμτσίδης Σάββας, Σαρηγιαννίδης Σπύρος, Τσέκαρη Παναγιώτα και Κουγιουμτζόγλου Μαρία).

 


Στο ομαδικό η ομάδα των αγοριών μας, που αποτελούνταν από τον Μάριο Σερίδη και τον Σπύρο Σαρηγιαννίδη τα πήγε περίφημα και έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από την ομάδα των Χανίων και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Μάριος Σερίδης ανέβηκε και δεύτερη φορά στο βάθρο. Στην κατηγορία του απλού Κ13 τερμάτισε 3ος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο έχοντας αποκλείσει το Νο1 της κατηγορίας. Στο αγώνισμα του διπλού με συμπαίκτη από τα Χανιά έφτασε μέχρι την 8άδα.

 

Η Παναγιώτα Τσέκαρη ήταν η μοναδική μας αθλήτρια που αγωνίστηκε και στις δύο κατηγορίες Κ11 και Κ13. Στο αγώνισμα του απλού, στην κατηγορία που ανήκει (Κ11), κατέκτησε επάξια την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην μεγαλύτερη κατηγορία (Κ13) πέρασε από τους ομίλους με δύο νίκες και μία ήττα και στη συνέχεια έφτασε μέχρι την 16άδα. Αγωνιζόμενη στο διπλό με συμπαίκτρια από τη Θεσσαλονίκη έφτασε μέχρι την 8άδα και στο διπλό μικτό με συμπαίκτη τον Παντελή Μιχαηλίδη μέχρι την 32άδα. Πραγματικά μία εντυπωσιακή παρουσία για την μικρή μας αθλήτρια.


Ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης στο απλό Κ13 πέρασε από τους ομίλους με δύο νίκες και μία ήττα και στη συνέχεια σταμάτησε στη φάση των 28. Στο διπλό με συμπαίκτη τον Παντελή Μιχαηλίδη έφτασε ως την 8άδα.

Ο Παντελής Μιχαηλίδης στο απλό Κ13 αποκλείστηκε από τους ομίλους με μία νίκη και δύο ήττες. Στο διπλό με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Χρυσοστομίδη έφτασε ως την 8άδα. Στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Παναγιώτα Τσέκαρη σταμάτησε στην 32άδα.

Ο Βασίλης Χρυσοστομίδης και ο Σάββας Κοϊμτσίδης έμειναν στη φάση των ομίλων στο απλό (Κ13) με μία νίκη και δύο ήττες, ενώ αγωνιζόμενοι μαζί στο διπλό σταμάτησαν στην 24άδα.

Η Μαρία Κουγιουμτζόγλου, η πιο μικρή μας αθλήτρια, μόλις 9 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στην μίνι κατηγορία Κ11 και άφησε άριστες εντυπώσεις με την τεχνική της κατάρτιση και το πάθος της. Σημείωσε δύο ήττες στον όμιλο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Σίγουρα με τις εμφανίσεις της δείχνει, ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.

Τέλος, αξίζει ειδική αναφορά στον Σπύρο Σαρηγιαννίδη, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στο ομαδικό και σημείωσε μόνο νίκες σε όλους τους επιμέρους αγώνες που έδωσε. Το μεγάλο αυτό ταλέντο, που ζει με την οικογένειά του στο Λουξεμβούργο, έδειξε ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον και είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για εμάς, που είναι μέλος της οικογένειας των Σαρισών.

Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές, σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Λίβιου Πρεντοάικα για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Sarises Victa!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου