Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Προκήρυξη Ανοιχτού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πορταριά 2011

Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το αναπτυξιακό τουρνουά της Πορταριάς Πηλίου. Το «ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πορταριά 2011» έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-κορασίδων.
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς Πηλίου και αφορούν μόνο στο αγώνισμα του απλού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έφηβοι και νεάνιδες, γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 1994, παίδες και κορασίδες γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 1997 και παμπαίδες και παγκορασίδες γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2000.
Το παράβολο συμμετοχής κοστίζει 30 ευρώ και οι σχετικές δηλώσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά και μόνο στο διάστημα από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα της ΕΦΟΕπΑ (http://www.httf.gr/). Στην ίδια διεύθυνση και την ενότητα «ανακοινώσεις» έχει αναρτηθεί η προκήρυξη των αγώνων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Σημειώνεται ότι ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας είναι έξι (6). Εάν κάπου δεν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός, τότε θα γίνει σύμπτυξη με μεγαλύτερη κατηγορία ή θα υπάρξει ακύρωση αν η κατηγορία των πολύ λίγων συμμετοχών θα είναι η μεγαλύτερη.
Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση όλων των θέσεων στη δεύτερη. Η κλήρωση του αξιολογημένου τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο γυμναστήριο της Πορταριάς. Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ωστόσο για την καταρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων, προκειμένου να κάνουν τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησης τους, το πρωτάθλημα θ' αρχίσει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 9.00 και η λήξη του υπολογίζεται για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου