Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

18/9/2011: Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στην Κοζάνη
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 οι ΣΑΡΙΣΕΣ επισκέφτηκαν την Κοζάνη όπου έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με την φίλη ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας για το ερχόμενο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι καθώς η Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω της υποχρηματοδότησής της από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κρίνεται απαραίτητη η πραγματοποίηση πολλών φιλικών έτσι ώστε να μην υπάρχει αγωνιστική απραξία για τους αθλητές μας.
Στην Κοζάνη αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας καθώς και η γυναικεία ομάδα. Συνολικά αγωνίστηκαν 12 αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών εφήβων, παίδων, παμπαίδων και γυναικών. Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

ΕΦΗΒΟΙ
ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 6-3
Σάρισες (Ευθυμίου): Σουμπάσης Ι. (2), Παπαδόπουλος Μ. (1), Παπαδόπουλος Ανδ.

ΠΑΙΔΕΣ
ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 8-1
Σάρισες (Ευθυμίου): Λυγούρας Αν. (1), Σταμπουλτζής Ν., Ιωαννίδης Κ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 6-3
Σάρισες (Σαπουντζή): Περιβολάρης Δ (2), Λυγούρας Σ. (1), Βέργος Ν.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 8-1
Σάρισες (Σαπουντζή): Μπεκιάρη Αν. (1), Παπακυριακού Μ., Ευθυμίου Α.

Παρά τις ήττες οι ομάδες μας φάνηκαν ανεβασμένες και οι παίκτες μας πολύ βελτιωμένοι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Οι προπονητές μας έμειναν ευχαριστημένοι και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας. Όπως μας δήλωσαν η διαφορά της επίδοσης των αθλητών μας με αυτούς των άλλων πόλεων που καλλιεργούν χρόνια το άθλημα έχει μειωθεί σημαντικά.
Ο πιο πιστός μας φίλαθλος Αντρέας ανάμεσα στον Έφορο κ. Καλογήρου Γ. και στον Πρόεδρο κ. Λυγούρα Γ.
Ως διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του ΣΕΑ Κοζάνης για τη ζεστή φιλοξενία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Διδασκάλου Κων/νο για την οργάνωση και την άριστη συνεργασία. Πιστεύουμε ότι με ανάλογες συναντήσεις καλλιεργούμε το αθλητικό πνεύμα και τις φιλικές σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά μας, ενώ ταυτόχρονα προάγουμε την επιτραπέζια αντισφαίριση στην περιφέρειά μας. Τέλος, ευχαριστούμε και τους συνοδούς γονείς και παράγοντες κ. Περιβολάρη Χαράλαμπο και κ. Καλογήρου Γεώργιο καθώς και τον πιστό φίλαθλο της ομάδας κ. Τριανταφυλλίδη Ανδρέα για την παρουσία και ενίσχυση που προσφέρουν στα παιδιά μας.


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου