Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μία νέα προσπάθεια εξάπλωσης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας πραγματοποιείται στο Αρμενοχώρι Φλώρινας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού πήρε την πρωτοβουλία να ιδρύσει τμήμα πινγκ πονγκ για τα παιδιά και τους μεγάλους. Πρόκειται για μία αξιόλογη προσπάθεια που στηρίζεται στο μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου για το πινγκ πονγκ.
 Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του Αρμενοχωρίου να αναπτύξει την επιτραπέζια αντισφαίριση έγινε αρωγός και συμπαραστάτης. Πρώτα παραχώρησε στον Πολιτιστικό Σύλλογο ένα αγωνιστικό τραπέζι, το οποίο τοποθετήθηκε στην πολύ όμορφη και ευρύχωρη αίθουσα του Πολ. Συλλόγου. Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίδειξη του αθλήματος στα παιδιά και στους γονείς σε συνάντηση την Τρίτη 23/10/2012.
Στη συνάντηση αυτή τις ΣΑΡΙΣΕΣ εκπροσώπευσαν ο Πρόεδρος κ. Λυγούρας Γεώργιος, ο βετεράνος αθλητής κ. Ευθυμίου Θωμάς και οι αθλητές Λυγούρας Σωτήρης και Ευθυμίου Άννα. Την αποστολή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου κ. Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο Ταμίας κ. Θεοφανίδης Ανδρέας και το Μέλος κ. Φοδούλης Ζήσης.
Μετά το καλοσώρισμα του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ο κ. Λυγούρας μίλησε στους παρευρισκόμενους για την ιστορία του αθλήματος και τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με το άθλημα κυρίως στην περιοχή της Φλώρινας. Στη συνέχεια έγινε επίδειξη από τους δύο αθλητές και στο τέλος δοκίμασαν ελεύθερα τα παιδιά του χωριού να παίξουν στο τραπέζι.
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμενοχωρίου για την όλη προσπάθεια και εύχεται να δει σύντομα ένα δεύτερο αγωνιστικό τμήμα να λειτουργεί στην περιοχή μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου