Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ



Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου και ώρα 20.30, στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας  οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν σε μία εκδήλωση καλωσόρισμα με τους φοιτητές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των σημαντικότερων και πιο δραστήριων συλλόγων και φορέων της Φλώρινας, των φοιτητικών συλλόγων και του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ.  Το συντονισμό της δράσης  ανέλαβε ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας.



Η εκδήλωση ήταν μία γιορτή όπου οι νέοι φοιτητές της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό της Φλώρινας μέσα από τις παρουσιάσεις των δράσεων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Επίσης, διασκέδασαν ακούγοντας ζωντανή μουσική και δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν ενεργά με τους εκπροσώπους τους Σκλια Αλέξανδρο, Καλογήρου Γιώργο, Φωτιάδη Κωνσταντίνο και Πετσούκη Κωνσταντίνο. Παρουσίασαν υλικό του συλλόγου και διένεμαν στους φοιτητές έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την όμορφη αυτή εκδήλωση, η οποία ευχόμαστε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου