Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Προπονήσεις υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να κάνουν αθλητές και αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ την εβδομάδα των διακοπών 13-18/4/2015.
Στην Φλώρινα βρέθηκε το διάστημα αυτό ο Ρουμάνος προπονητής Laurencio Birlan μαζί με τη σύζυγό του Argentina Birlan φιλοξενούμενοι του συλλόγου. Ο Birlan είναι προπονητής πολλών αθλητών από τη Ρουμανία που διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως προπονητής και παίκτης σε Γερμανία και Ισπανία ενώ τώρα έχει τη βάση του σε προπονητικό κέντρο στο Βουκουρέστι. Η σύζυγός του, παλιά αθλήτρια με πολλές διακρίσεις στη χώρα της ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες.
Για πέντε ημέρες έντεκα παιδιά της ομάδας δούλεψαν μαζί του σκληρά με διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και απόκτησαν πολύτιμες εμπειρίες. Εφάρμοσαν απαιτητικές ασκήσεις και δοκίμασαν τις αντοχές τους. Παρ' όλη την κόπωση όμως τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν γιατί τους δόθηκε η δυνατότητα να προπονηθούν με ρυθμούς πρωταθλητών.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά που συμμετείχαν και ευχαριστεί τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ομάδας. Ευχαριστεί επίσης τον βοηθό προπονητή Νούτου Γκάμπριελ για τη φροντίδα των φιλοξενουμένων και την οργάνωση των προπονήσεων.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα είναι: Ευθυμίου Άννα, Λυγούρας Σωτήρης, Αραβιάδης Ορέστης, Αντωνίου Κων/νος, Σαββίδου Παρασκευή, Ελσάμι Ιωσήφ και Ζαχαρίας, Μούσιας Σωτήρης, Άμπα Δέσποινα, Φωτιάδου Χρυσή, Ρούφα Ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου