Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΦΛΩΡΙΝΑ 2010"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 18/12/2010 το παιδικό τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργάνωσε  ο σύλλογός μας στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 40. Τα παιδιά που πήραν μέρος είναι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου) και έδωσαν πρώτα αγώνες κατάταξης χωρισμένα σε ομίλους. Στη συνέχεια, οι πρώτοι των ομίλων διασταυρώθηκαν σε παιχνίδια νοκ-αουτ μέχρι να βγουν τα ζευγάρια των τελικών. Όλοι οι αγώνες διεξήχθηκαν στα τρία νικηφόρα σετ (best of five). Πραγματοποιήθηκαν πολλοί και συναρπαστικοί αγώνες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που παρευρίσκονταν.
Τα τελικά αποτελέσματα είναι:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

1ος: Λυγούρας Σωτήριος (1ο Πειραματικό)
2ος: Γκερτσάκης Ιωάνννης (1ο Πειραματικό)
3οι: Σπανός Ιωάννης (2ο Πειραματικό),
      Περιβολάρης Δημήτριος (2ο Πειραματικό)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

1ος: Παπαδόπουλος Ανδρόνικος (2ο Γυμνάσιο)
2η: Ευθυμίου Άννα (2ο Γυμνάσιο)
3οι: Λυγούρας Ανδρέας (2ο Γυμνάσιο)
      Σουμπάσης Ιωάννης (2ο Γυμνάσιο)

ΛΥΚΕΙΟ

1ος: Παπαδόπουλος Μιχαήλ (1ο ΓΕΛ)
2ος: Νάκος Ευάγγελος (1ο ΓΕΛ)
3οι: Καπλάνης Αθανάσιος (1ο ΓΕΛ)
      Νικολαΐδης Τραϊανός (1ο ΓΕΛ)

Το Δ.Σ. των «ΣΑΡΙΣΩΝ» συγχαίρει τους νικητές για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς που παραβρεθήκαν στους αγώνες και παρότρυναν τους μικρούς αθλητές. Ευχαριστεί ακόμα τη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου για την άψογη συνεργασία και την ΕΡΑ Φλώρινας για τη χορηγία επικοινωνίας.





Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς τον κ. Οικονόμου Νικόλαο, Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή, ο οποίος για μία ακόμα φορά έδωσε το παρόν σε δραστηριότητα του συλλόγου και τον κ. Φωτιάδη Ιωάννη, Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής του Ν. Φλώρινας, ο οποίος υποστηρίζει θερμά τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του πινγκ πονγκ στη Φλώρινα. Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της αντρικής ομάδας που με τη βοήθεια που προσέφεραν (γραμματεία, διαιτησίες, υποδοχή και φροντίδα των παιδιών) συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Από την πλευρά τους οι ΣΑΡΙΣΕΣ υπόσχονται στο μέλλον περισσότερες και καλύτερες διοργανώσεις, έτσι ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το συναρπαστικό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου