Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ (Γ΄ Μέρος)

Με την έναρξη της περιόδου 2009-2010 όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε με το άθλημα τα δύο τελευταία χρόνια και αγωνιστικά και οργανωτικά πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στην ίδρυση αθλητικού συλλόγου εξειδικευμένου στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Συζητήσαμε για το όνομα και το σύμβολο/λογότυπο και καταλήξαμε στην επωνυμία Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας με σύμβολο τα ακόντια και δύο ρακέτες του πινγκ-πονγκ. Το όνομα επιλέχτηκε γιατί: α) Ο πληθυντικός φανερώνει τη συνεργατικότητα, β) παραπέμπει στην ιστορία μας και ιδιαίτερα στην αγαπημένη μας Μακεδονία, γ) δηλώνει μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν. Τα χρώματα που επιλέξαμε είναι το κίτρινο και το γαλάζιο.
Αφού συγκεντρώσαμε τις απαραίτητες υπογραφές των ιδρυτικών μελών καταθέσαμε την αίτηση στο Πρωτοδικείο της Φλώρινας τον Οκτώβριο του 2009. Παράλληλα ορίσαμε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους: Σκλια Αλέξανδρο,  Λυγούρα Γεώργιο., Καλογήρου Γεώργιο, Πετσούκη Κωνσταντίνο και Φωτιάδη Κωνσταντίνο.

Τα ιδρυτικά μέλη :
1Ευθυμίου Θωμάς14Πετσούκη Ελένη
2Καλογήρου Γεώργιος15Πιτίδης Ανέστης
3Καπάνταης Γεώργιος16Ρέμπελος Σάββας
4Κετσετζής Κωνσταντίνος17Σαπουντζή Αγγελική
5Κωσταρέλλη Ευαγγελία18Σαπρανίδης Φαίδων
6Κωσταρέλλη Ουρανία19Σαχπαζίδης Δημήτριος
7Κωτσαλίδου Δέσποινα20Σκλιάς Αλέξανδρος
8Λυγούρας Γεώργιος21Σκλιά Χριστίνα
9Λυγούρας Δημήτριος22Σουμπάσης Θωμάς
10Πασχαλίδης Ιωάννης23Σουμπάσης Κωνσταντίνος
11Παλικρούσης Αντώνιος24Φωτιάδης Κωνσταντίνος
12Πασχαλίδης Ιωάννης25Φωτιάδης Θεοχάρης
13Πετσούκης Κωνσταντίνος

            Δεν άργησε να έρθει η αναγνώριση (Νοέμβριος, 2009) και έτσι προχωρήσαμε στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου των Σαρισών. Παράλληλα, θέλοντας να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των ενηλίκων για αγωνιστική δράση οργανώσαμε ανοιχτό πρωτάθλημα αντρών για την περίοδο 2009-2010 ως συνέχεια των δύο που είχαν προηγηθεί. Ως χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος χρησιμοποιήσαμε το γυμναστήριο των ΤΕΙ Φλώρινας, που ευγενικά μας παραχώρησε η διοίκηση των ΤΕΙ με τη συγκατάθεση του υπεύθυνου της φυσικής αγωγής του ιδρύματος κ. Ανθόπουλου Γεώργιου. Στον χώρο του γυμναστηρίου υπήρχαν δύο τραπέζια των ΤΕΙ κοντά στα οποία τοποθετήσαμε άλλα δύο που τα αγοράσαμε με τη συνδρομή των μελών του συλλόγου μας. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2009 με μεγάλη συμμετοχή (60)…..(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου