Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑ-ΣΑΡΙΣΕΣ: 4-1, ΣΑΡΙΣΕΣ-ΚΟΖΑΝΗ:0-4

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 19, 20/02/2011 διεξήχθησαν οι τελευταίες δύο  αγωνιστικές του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης αντρών Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας. Η ομάδα μας ταξίδεψε το Σάββατο στην Έδεσσα και αγωνίστηκε με την τοπική ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό καθώς οι αθλητές μας ηττήθηκαν από τους Εδεσσαίους με 1-4. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Ευθυμίου Θ., Καλογήρου Γ. και Σαπρανίδης Γ.
Την επόμενη ημέρα οι «Σάρισες» φιλοξένησαν την ομάδα της Κοζάνης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Το παιχνίδι αυτό θεωρείται ιστορικό για την ομάδα μας για δύο λόγους. Πρώτα γιατί με αυτό ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσία της Φλώρινας στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα. Έπειτα, γιατί έκαναν το ντεμπούτο τους δύο νέα παιδιά που σηματοδοτούν ουσιαστικά και την έναρξη της ανανέωσης με σκοπό την εξασφάλιση της συνέχειας για το αγωνιστικό πινγκ πονγκ στη Φλώρινα. Οι «ΣΑΡΙΣΕΣ» κατάφεραν στο πρώτο χρόνο λειτουργίας τους να βάλουν τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.
Για την ιστορία το παιχνίδι «ΣΑΡΙΣΕΣ»-ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ έληξε με νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 0-4. Η σύνθεση των ΣΑΡΙΣΩΝ: Σαπρανίδης Φαίδων, Σουμπάσης Ιωάννης (πρώτη εμφάνιση), Λυγούρας Ανδρέας (πρώτη εμφάνιση).
20/2/2011, ΣΑΡΙΣΕΣ-ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ:0-4

Σαπρανίδης Φαίδων

Σουμπάσης Γιάννης

Λυγούρας Ανδρέας

Διπλό: Σουμπάσης Ι., Λυγούρας Α.

Οι βετεράνοι καμαρώνουν: Καλογήρου Γ., Σαπρανίδης Γ., Φωτιάδης Κ., Διδασκάλου Κ.

Το "νέο αίμα": Σουμπάσης Ι., Λυγούρας Α. και ο διαιτητής Πετσούκης Κ.

1 σχόλιο:

  1. Ιδιαίτερη επισήμανση θα πρέπει να γίνει στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την στιγμή που τα νέα "αστέρια" του συλλόγου μας έπιασαν για πρώτη φορά ρακέτα στα χέρια τους, μέχρι την παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημους αγώνες.
    Το διάστημα αυτό δεν ξεπερνά τους 6-8 μήνες και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η πρόοδος τους σε βαθμό που να μπορούν να στέκονται αξιπρεπώς και απόλυτα ανταγωνιστικά απέναντι σε αντιπάλους με αρκετά χρόνια εξέλιξης και αγωνιστικής εμπειρίας.
    Μπράβο λοιπόν σε όλους όσους έδωσαν την ψυχή τους για τον σύλλογο , πρόεδρο (κυρίως) , μέλη, προπονητές, παλιούς αθλητές αλλά κυρίως στα ίδια τα παιδιά για όσα κατάφεραν σ΄αυτόν τον πρώτο χρόνο προσπάθειας.
    Το ευχάριστο είναι ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν περίπου 25 παιδιά όλων των ηλικιών που αγαπούν το άθλημα, θέλουν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτερα, συμμετέχουν με ενθουσιασμό στις προπονήσεις και είναι σίγουρο ότι στα αμέως επόμενα χρόνια κάποια από αυτά θα αναδειχθούν σε μεγάλα ταλέντα και θα κάνουν περήφανο τον σύλλογο με τις επιτυχίες τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή