Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Κολυμπάδης Μ.



Την Τετάρτη 23/2/2011 επισκέφτηκε την πόλη μας ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κ. Κολυμπάδης Μανώλης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης Β. Ελλάδας. Τον συνόδευαν ο κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και ο κ. Οικονόμου Νικόλαος, περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής.
Ο Πρόεδρος και οι συνοδοί του επισκέφτηκαν αρχικά την αίθουσα του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου της Φλώρινας, την οποία χρησιμοποιεί ο σύλλογός μας ως προπονητικό κέντρο και έδρα αγώνων. Εκεί, αφού παρακολούθησαν την προπόνηση των αθλητών μας έγινε μία πρώτη συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. Στη συνέχεια ακολούθησε μία διεξοδική συζήτηση σε γνωστό καφέ της πόλης μας γύρω από τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία, τις υποδομές και τις προοπτικές των "ΣΑΡΙΣΩΝ" στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από τη μεριά του Συλλόγου εκφράστηκαν ευχαριστήρια για το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου και τη γενικότερη ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλουμε για τη διάδοση του αθλήματος. Από μέρους της Ομοσπονδίας ο κ. Κολυμπάδης αφού πρώτα μας συνεχάρη για την μέχρι τώρα δράση μας, μας ενημέρωσε για την υποχρηματοδότηση της Ομοσπονδίας, η οποία όμως δεν αναστέλλει τη δυναμική και ανάπτυξη του αθλήματος. Τέλος, ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματά μας για τεχνική υποστήριξη και ενίσχυση των υποδομών.
Εμείς ως "ΣΑΡΙΣΕΣ" συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, σχεδιάζουμε για το μέλλον, ενισχύουμε τους μικρούς αθλητές μας, προβάλλουμε το πινγκ-πονγκ, ανεξάρτητα εάν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις ή όχι της Ομοσπονδίας, γιατί αγαπάμε το άθλημα και αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε και στα παιδιά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου