Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Κυριακή 21/8/2011 οι «ΣΑΡΙΣΕΣ» συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας με την επωνυμία «Πολιτιστικά Δρώμενα 2011». Διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία αγώνες επίδειξης από τους αθλητές του συλλόγου και ανοιχτό τουρνουά για τους μαθητές της Φλώρινας.
Οι αγώνες κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου και πλήθος μικρών και μεγάλων συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στους αγώνες. Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά διοργανώνονται αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Φλώρινα σε ανοιχτό χώρο.
Συνολικά πήραν μέρος 15 αθλητές των Σαρισών και 25 μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Ο νικητής στην κατηγορία των δημοτικών ήταν ο Πάνου Τραϊανός και στην ενιαία κατηγορία γυμνασίου/λυκείου ο Νάκος Ευάγγελος.
Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος της Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδου Αριστείδης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και για την πρόσκληση και την ένταξη στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως και για τη βοήθεια στην προετοιμασία και στη διεξαγωγή των αγώνων.
Αυτό που μας ικανοποίησε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν το χαμόγελο των παιδιών και τα θετικά σχόλια των γονέων. Μας γεμίζουν δύναμη για περισσότερη προσπάθεια και αγώνα.   

Το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου