Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της η ομάδα μας ταξίδεψε την Κυριακή 2/10/11 στην Πτολεμαΐδα, όπου έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα.
Ο προπονητής κ. Ευθυμίου πήρε στην αποστολή έναν αθλητή από την πρώτη ομάδα (Λυγούρας Ανδρέας) και δύο αθλητές με μικρή αγωνιστική εμπειρία (Σταμπουλτζής Νίκος και Λυγούρας Σωτήρης), έτσι ώστε να δοκιμάσουν και αυτοί τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις. Τα αποτελέσματα της παρουσίας των τριών παιδιών που αγωνίστηκαν κρίνονται πολύ θετικά. Και νίκες έκαναν και πολύ καλό πινγκ πονγκ έπαιξαν. Δύο νίκες σημείωσε ο Λυγούρας Ανδρέας και μία ο Λυγούρας Σωτήρης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 6-3 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. 
Η φιλοξενία που γνωρίσαμε στην Πτολεμαΐδα ήταν πολύ ζεστή και εγκάρδια. Ευχαριστούμε θερμά τους παράγοντες της ομάδας και για την πρόκληση, αλλά και για τη συνεργασία.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας έχει αναπτύξει αδελφικές σχέσεις με την ομάδα της Πτολεμαΐδας από το ξεκίνημά της. Ο προπονητής κ. Γκογκίδης Γιώργος κάνει εξαιρετική δουλειά και  με την εμπειρία του ως παίκτης υψηλού επιπέδου καθοδηγεί σωστά τους μικρούς αθλητές.
Ευχόμαστε στον Ο.Α. Πτολεμαΐδας καλή πορεία στο πρωτάθλημα που έρχεται και στους αθλητές του πολλές νίκες.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου