Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι παίδες των ΣΑΡΙΣΩΝ: Ιωαννίδης,
 Σταμπουλτζής, Λυγούρας, Περιβολάρης

Την Κυριακή 15/1/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων ατομικού αγωνίσματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά πήραν μέρος 100 παίδες και 35 κορασίδες από ομάδες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν πέντε αγόρια: Λυγούρας Ανδ., Ιωαννίδης Κων/ντιος, Περιβολάρης Δ., Λυγούρας Σ., Αραβιάδης Ορ. και τρία κορίτσια: Ευθυμίου Α., Μπεκιάρη Ανδ, Ρούφα Ευτ.
Για τους Ιωαννίδη, Περιβολάρη, Λυγούρα Σ. και Αραβιάδη ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ.

Πρώτη εμφάνιση για τον Λυγούρα Σ.

  1. 

Στη φάση των ομίλων όλοι οι αθλητές μας σημείωσαν μία νίκη και μία ήττα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού. Από τα κορίτσια τη δεύτερη θέση στους ομίλους κατέλαβαν οι Ρούφα και Μπεκιάρη με μία νίκη και μία ήττα ενώ η Ευθυμίου με δύο ήττες βρέθηκε στην τρίτη θέση. Όλες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. Έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ δεν αντιπροσωπεύτηκαν από αθλητή στη φάση των αγώνων νοκ-αουτ.

Η εμφάνιση των αθλητών μας θεωρείται ικανοποιητική, καθώς αυτοί με τις πρώτες τους εμφανίσεις σημείωσαν νίκες σε μία διοργάνωση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς το επίπεδο  του πινγκ-πονγκ ήταν υψηλό. 

Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά τα παιδιά με την εμπειρία και τη σκληρή δουλειά θα προχωρήσουν περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου