Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιούνται αύριο και μεθαύριο οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αντρών και γυναικών στη Θεσσαλονίκη. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ θα αγωνιστούν το Σάββατο 8 αθλητές και την Κυριακή 3 αθλήτριες. Μετά από καιρό θα κάνουν την εμφάνισή τους σε πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι Καλογήρου Γ., Φωτιάδης Κ., Ευθυμίου Θ. και Σουμπάσης Θ. Επίσης θα αγωνιστεί ο βετεράνος  Δούης Ν. Την οχτάδα των αντρών συμπληρώνουν οι έφηβοι Σουμπάσης Ι., Ιωαννίδης Κ. και Χολέρης Β. Την Κυριακή θα παίξουν στην κατηγορία των γυναικών οι κορασίδες Ευθυμίου και Σαντουρτζόγλου καθώς και η παγκορασίδα Μπεκιάρη.
Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση θα κάνουν οι Λυγούρας Γ και Πετσούκης Κ. εκπροσωπώντας το νεοσύστατο σύλλογο της Φλώρινας Ο.Ε.Α. 
Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι στους αγώνες αυτούς θα πάρουν μέρος 147 αθλητές και 35 αθλήτριες από την Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Στερεά Ελλάδα, διεκδικώντας τις 5 προνομιούχες θέσεις για τους άντρες και τις 2 για τις γυναίκες που οδηγούν στους τελικούς την άνοιξη στην Αθήνα. Να σημειώσουμε ακόμα ότι μέσα στους συμμετέχοντες υπάρχουν πολύ δυνατά ονόματα της Βόρειας Ελλάδας που κάνουν την πρόκριση εξαιρετικά δύσκολη.
Θυμίζουμε ότι στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση οι ΣΑΡΙΣΕΣ πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση του Σουμπάση Γιάννη, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση πήρε επάξια αήττητος την πρόκριση και έπαιξε στην Αθήνα με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας (Παπαγεωργίου, Βλοτινός). 
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ εύχεται σε όλους καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου