Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Φλώρινα, 26/2/2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
1ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας προκηρύσσει για το 2014 ομαδικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων.


1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Άντρες και γυναίκες που εργάζονται στο Δήμο Φλώρινας με οποιαδήποτε ιδιότητα (Δημόσιο, Ιδιωτικός Τομέας). Σχηματίζονται ομάδες το λιγότερο τριών ατόμων που ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο (π.χ. Πυροσβέστες, Εκπ/κοί Α/θμιας Εκπ/σης, Ελ. Επαγγελματίες, κλπ).

2. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2014
3. ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΚΛΗΡΩΣΗ:
    Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 ώρα 17.00 μ.μ.
4. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας
5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
6. ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αποστολή συμμετοχών στον Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ»  στην ηλεκτρονική διεύθυνση geliguras@yahoo.gr ή στο fax 2385022480. Τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6937164317.

Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται το όνομα της ομάδας (π.χ. Υπάλληλοι Δήμου), το ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης, τηλέφωνο και ο φορέας εργασίας (π.χ. Αστυνομία, Ελ. Επάγγελμα, κλπ). Επίσης θα πρέπει να ορίζεται ο αρχηγός της ομάδας, με τον οποίο θα γίνεται η επικοινωνία (βλέπε επισυναπτόμενο έντυπο).

7. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Ομαδικό αγώνισμα.

8. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

Σύστημα poul όλοι με όλους. Οι αγώνες θα διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα μετά από συνεννόηση των αρχηγών των ομάδων. Οι νικητές (1ος, 2ος, 3ος) θα αναδειχτούν με βάση την τελική βαθμολογία. Η νίκη δίνει 2 βαθμούς, η ήττα 1 βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα λαμβάνεται υπόψη το μεταξύ αποτέλεσμα των ισοβαθμησάντων ομάδων.

9. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Πριν την έναρξη των αγώνων γίνεται κλήρωση. Η μία ομάδα παίρνει τα λατινικά γράμματα  A, B, C και η δεύτερη τα  X, Υ, Z. Κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αθλητή που ο αρχηγός της ομάδας ορίζει. Επομένως, πρώτα επιλέγονται τρεις αθλητές από κάθε ομάδα που θα αγωνιστούν πρώτοι. Η σειρά των αγώνων είναι η εξής:
Α-Χ, Β-Υ, C-Z, B-X, A-Z, C-Y, B-Z, C-X, A-Y.
Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες επιτρέπονται μέχρι δύο αλλαγές. Επομένως, σε κάθε αγώνα μπορούν να αγωνιστούν από τρεις μέχρι πέντε αθλητές σε κάθε ομάδα.
Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες. Άρα, σε κάθε αγώνα μπορούν να διεξαχθούν από πέντε μέχρι εννιά παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα κρίνονται στα 3 νικηφόρα σετ των 11 πόντων. Για όλους τους αγώνες θα τηρείται φύλλο αγώνος, το οποίο θα συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες με ευθύνη των αρχηγών. Η διαιτησία επίσης θα γίνεται με ευθύνη των αρχηγών.

10. ΕΠΑΘΛΑ

Στους πρώτους Κύπελλο. Δίπλωμα και μετάλλια στους 1ους, 2ους και 3ους.

11. ΛΟΙΙΙΟΙ ΟΡΟΙ:

11.1 Για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχουν το ελάχιστο 5 δηλώσεις συμμετοχής. Με αριθμό συμμετοχών μικρότερο του 5 το πρωτάθλημα δε θα γίνει. .
11.2 Οι εργαζόμενοι-αθλητές συμμετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη.

11.3 Οι εργαζόμενοι-αθλητές οφείλουν να σέβονται το χώρο και τα υλικά (τραπέζια) και να μεριμνούν για την καθαριότητα της αίθουσας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2014


ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ..........................................................................................

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ………………………………………………………… 

Π Α Ι Κ Τ Ε Σ


Α/Α
ΕΠΙΘΕΤΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΤΟΣ Γ.
ΦΟΡΕΑΣ ΕΡ.
ΤΗΛ.Ο Αρχηγός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου