Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Πρωταθλήτριες  Ελλάδας Β΄ Εθνικής 2014-2015
Από αριστερά: Ευθυμίου, Σαντουρτζόγλου, Εξάρχου, Ζέρδιλα
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες Β΄ Εθνικής Ελλάδας 2014-2015 στις γυναίκες και αυτόματα ανέβηκαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το Σαββατοκύριακο 28/29 Μαρτίου 2015 η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στα τελικά μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Αγωνιζόμενη με τις ομάδες Α.Ο. ΚΑΡΕΑ, Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ και Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ δεν επέτρεψε σε κανένα παιχνίδι την αμφισβήτηση και επικράτησε εύκολα 4-1 και στους τρεις αγώνες. Έτσι, στέφτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Β΄ Εθνική και μαζί με τη 2η ομάδα του τουρνουά Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ ανέβηκε κατηγορία. Την ομάδα συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ. Λυγούρας Γ., ο Ταμίας κ. Καλογήρου Γ., ο Βοηθός Προπονητή κ. Νούτου Γκ., ενώ την τεχνική καθοδήγηση είχε ο προπονητής Κορδούτης Ι.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήρθε τυχαία. Από την αρχή της σεζόν η Διοίκηση του Συλλόγου θέλοντας να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της ομάδας την προηγούμενη περίοδο (Κατάκτηση Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας 2013-2014) ενίσχυσε την ομάδα με δύο εξαιρετικές
αθλήτριες «κοσμήματα» της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Την Φιλαρέτη Εξάρχου, εν ενεργεία διεθνή και την Διάνα Ζέρδιλα πρώην διεθνή και οι δύο κάτοχοι του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Γυναικών. Μαζί με τις αθλήτριες από την περιοχή μας Ευθυμίου, Σαντουρτζόγλου, Ρούφα και Μπεκιάρη αποτέλεσαν μία ισχυρή ομάδα που όπου και αν αγωνίστηκε σημείωσε μόνο νίκες. Έτσι, η άνοδος στην Α2 ήρθε φυσιολογικά και αντανακλά το αποτέλεσμα της Διοίκησης να αναδείξει την Επιτραπέζια Αντισφαίριση της Φλώρινας σε Πανελλήνια Εμβέλεια.
Την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι ΣΑΡΙΣΕΣ τα τελευταία χρόνια αναγνώρισε η Ελληνική Ομοσπονδία, η οποία θέλοντας να επιβραβεύσει το Σύλλογο και για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πρόσφατα ανέθεσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λυγούρα Γεώργιο να προεδρεύσει στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ το Σάββατο 28/3/2015. Ήταν μία κίνηση συμβολική και ένδειξη σεβασμού σε μία ομάδα από την Ακριτική Φλώρινα, η οποία από τη στιγμή της δημιουργίας της δεν έχει σταματήσει να εργάζεται πυρετωδώς με στόχο το καλό των παιδιών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κ. Κολυμπάδη, ο οποίος στέκεται κοντά μας από την πρώτη στιγμή.

Ο στόχος επετεύχθη λοιπόν και τώρα καλείται η Διοίκηση να προγραμματίσει έτσι ώστε οι ΣΑΡΙΣΕΣ τη νέα αγωνιστική περίοδο να παρουσιάσουν μία ομάδα δυνατή, ικανή να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία και ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθούν ώστε η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου