Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016


Φίλη-Εξάρχου
Σε ενδυνάμωση της αντρικής και γυναικείας ομάδας προχώρησε η διοίκηση των ΣΑΡΙΣΩΝ στοχεύοντας στη διάκριση των δύο ομάδων στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου 2015-2016.
Πιο συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη της Χριστίνας Φίλη, μία αθλήτρια που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Επτά φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, πολλά χρόνια διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα του ΠΕΡΑ Αθηνών. Η Φίλη μαζί με τη νυν διεθνή Φιλαρέτη Εξάρχου που παρέμεινε για δεύτερο χρόνο στις ΣΑΡΙΣΕΣ αναμένεται να οδηγήσουν την ομάδα στην Α1 κατηγορία την επόμενη περίοδο. 

Οικονόμου Ευαγγελία
Κοντά στις δύο Πρωταθλήτριες οι ΣΑΡΙΣΕΣ προχώρησαν στην απόκτηση της ταλαντούχου νεαρής αθλήτριας Οικονόμου Ευαγγελίας από την ομάδα Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά. Η Οικονόμου πρόσφατα κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική Νεανίδων δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο της. Την γυναικεία ομάδα θα συμπληρώνει ακόμα η Φλωρινιώτισα νεαρή αθλήτρια Ευθυμίου Άννα. Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας η Σαντουρτζόγλου Ειρήνη επέστρεψε στην ομάδα της Έδεσσας.
Η αντρική ομάδα επίσης ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του έμπειρου Ρουμάνου Predoaica Liviu. Ο σαραντάχρονος αθλητής έχει πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ρουμανίας, Ισπανίας και Τουρκίας. Μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ αναμένεται η ομάδα να διεκδικήσει τις δύο πρώτες θέσεις του τοπικού πρωταθλήματος που οδηγούν στην νέα Β΄ Εθνική Βορείου Ελλάδας που ανακοίνωσε πρόσφατα η Ελληνική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της αναδιάρθωσης των κατηγοριών στη Βόρεια Ελλάδα.
Predoaica Liviu

Η μεταγραφή που μας χαροποίησε όμως όλους είναι η μετακίνηση της παγκορασίδας Φωτιάδου Χρυσής στην ομάδα Γ.Α.Ο. Πειραιά (2η ομάδα του Ολυμπιακού). Η μικρή Χρυσή πραγματοποιώντας τον τελευταίο χρόνο μεγάλη βελτίωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο οποίος μετά από συμφωνία με τις ΣΑΡΙΣΕΣ την ενέταξε για ένα χρόνο στις δυνάμεις του. Όλοι μας ευχόμαστε στη Χρυσή καλή επιτυχία στη νέα της ομάδα!!!





ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ:

ΕΦΥΓΑΝ: Σαντουρτζόγλου Ειρήνη (Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ), Φωτιάδου Χρυσή (Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ), Ζέρδιλα Διάνα -
ΗΡΘΑΝ: Φίλη Χριστίνα (ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ), Εξάρχου Φιλαρέτη (Α.Σ. ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ), Οικονόμου Ευαγγελία (ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Predoaica Liviu (Ρουμανία).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου