Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Νέες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σηματοδότησε η συμμετοχή τεσσάρων μικρών αθλητών μας στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Καβάλα στις 17-18/10/2015.
Στην όμορφη Μακεδονική πόλη ταξίδεψαν οι παγκορασίδες Φωτιάδου Χρυσή και Άμπα Δέσποινα καθώς και οι παμπαίδες Ελσάμι Ιωσήφ και Ζαχαρίας. 
Ο μικρότερος της παρέας Ζαχαρίας παίζοντας στην κατηγορία μίνι παμπαίδες με συνεχόμενες νίκες έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί στάθηκε άτυχος χάνοντας στα σημεία από τον αντίπαλο σε ένα οριακό παιχνίδι με τελικό σκορ 2-3. Έτσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Η Φωτιάδου επανέλαβε την επιτυχία της στο Μέτσοβο και τερμάτισε στην τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Αυτή τη φορά πλησίασε πολύ στον τελικό, όμως για λίγο δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε στον ημιτελικό 2-3 με σκορ τελευταίου σετ 9-11.
Ο Ιωσήφ με τον ίδιο τρόπο δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να μπει στα μετάλλια καθώς ηττήθηκε στον προημιτελικό με σκορ 2-3. Τελικά τερμάτισε 8ος. Για τη Δέσποινα ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, έπαιξε πολύ καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, σημείωσε δύο νίκες και τελικά κατετάγη 10η.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα τέσσερα παιδιά, όπως και στον προπονητή που με επιμονή εργάζεται για τη βελτίωσή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου