Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Δυναμική ήταν η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 14-15/11/2015.
Τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων όσο και σε αγωνιστική παρουσία οι ΣΑΡΙΣΕΣ ξεχώρισαν σε ένα πρωτάθλημα που είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση (221 συμμετοχές) από πολλές πόλεις της χώρας.
Από τη Φλώρινα ταξίδεψαν στη Βέροια 13 αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενοι από τον προπονητή, τη διοίκηση και τους γονείς τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις.
Την μεγαλύτερη επιτυχία τη σημείωσε ο μικρός Ελσάμι Ζαχαρίας, ο οποίος στην κατηγορία μίνι- παμπαίδες αγωνίστηκε στον τελικό. Εκεί, έχασε οριακά το παιχνίδι 3-2, 11-9 το τελευταίο σετ και τελικά κατέλαβε τη 2η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασε ο Νέσης Χρήστος, ο οποίος αν και άρρωστος έπαιξε δυνατά και τελικά κατετάγη 5ος.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Φωτιάδου Χρυσή στην κατηγορία Παγκορασίδες, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της στο Ανοιχτό της Καβάλας.
Όλα τα υπόλοιπα παιδιά αγωνίστηκαν εξαιρετικά και έκαναν έντονη την παρουσία της Φλώρινας σε ένα τόσο σημαντικό πανελλήνιο πρωτάθλημα για άλλη μία φορά.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΤΑΞΗ 

ΕΦΗΒΟΙ (35): Λυγούρας Σ. 27ος.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (19): Οικονόμου Ε. 9η, Ευθυμίου Α. 14η
ΠΑΙΔΕΣ (64): Αραβιάδης 22ος
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (24): Κετσετζή Μ. 22η
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (41): Ελσάμι Ι. 17ος, Μούσιας Σ. 22ος, Σαββίδης Κ. 36ος,  Σφέτκος Ν. 37ος,    
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (18): Φωτιάδου Χ. 3η, Άμπα  Δ. 10η.

ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (9): Ελσάμι Ζ. 2ος, Νέσης Χ. 5ος, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου