Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Αντρών, που μπαίνει πλέον σε κρίσιμη καμπή. Θα διεξαχθούν οι αγώνες της 2ης, 3ης και 4ης αγωνιστικής του 2ου γύρου. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα δώσουν και τους τρεις αγώνες εκτός έδρας. 
Πρώτα το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει στην Έδεσσα για να παίξει με την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι αυτό χαρακτηρίζεται ως σούπερ-ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση έχοντας ισοβαθμία με μία μόνο ήττα. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επικρατήσει δύσκολα με σκορ 4-3. Η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο.
Την Κυριακή θα ακολουθήσει άλλο ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Θα αγωνιστεί στην Βέροια και με τις δύο ομάδες της πόλης.  Η ομάδα Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας παρόλο που στον πρώτο γύρο έμεινε πίσω στη βαθμολογία παραμένει μία ισχυρή ομάδα ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους αθλητές μας.
Τέλος, την ίδια ημέρα η ομάδα μας θα παίξει και με τη δεύτερη ομάδα της Βέροιας Ο.Ε.Α., η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και δεν πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές μας Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου