Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Η πανίσχυρη αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ μία αγωνιστική πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος πανηγυρίζει από τώρα την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις νίκησε εκτός έδρας το Σάββατο 9/1/2016 τα Ιωάννινα με σκορ 4-1 και την επόμενη ημέρα εντός έδρας την Κοζάνη επίσης 4-1. Έτσι η τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Καστοριά στις 23/1/2016 αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα επειδή οι ΣΑΡΙΣΕΣ ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έδεσσα υπερτερούν σε νίκες.
Στους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου οι ΣΑΡΙΣΕΣ παρατάχτηκαν πλήρεις με την παρουσία του Σουμπάση Γιάννη να δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα. Με ηγέτη τον Λίβιου και τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας Αραβιάδη Ορέστη και Λυγούρα Σωτήρη καθώς και τον έμπειρο Σουμπάση Γιάννη οι ΣΑΡΙΣΕΣ δεν αντιμετώπισαν σοβαρή αντίσταση από τις αντίπαλες ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα 4-1 υπέρ των ΣΑΡΙΣΩΝ κρίνεται ως φυσιολογικό.
ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Η ομάδα της Φλώρινας που από την αρχή είχε ως στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία (Β΄ Βορείου Ελλάδας) όχι μόνο δεν πέτυχε αυτόν, αλλά ξεπερνώντας τις προσδοκίες έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι από τώρα μπορεί να ετοιμάζεται για τα προμπαράζ για την Α2 που θα γίνουν τον άλλο μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά της Φλώρινας για το Πρωτάθλημα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΡΙΣΕΣ-ΜΠΡΑΒΟ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου