Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ


Ραγδαία είναι η ανάπτυξη του τμήματος τένις που ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Η ανταπόκριση των Φλωρινιωτών είναι μεγάλη και μέχρι τώρα στο τμήμα συμμετέχουν 20 παιδιά και 20 ενήλικες, ενώ ο αριθμός των εγγραφών μεγαλώνει συνεχώς.

Οι αθλούμενοι προπονούνται κάτω από την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή κ. Ζαφειρόπουλου Κων/νου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο του Τσοτάκη και γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήματος με ευχάριστο τρόπο.
Η Διοίκηση των ΣΑΡΙΣΩΝ διαπιστώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα εργάζεται πυρετωδώς για την επίσημη αναγνώριση του τμήματος από την Ομοσπονδία του Τένις και σύντομα ο σύλλογος θα διαθέτει αθλητές, έτοιμους για αγώνες. Παράλληλα, και σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας, σχεδιάζει την πραγματοποίηση στην πόλη μας ανοιχτού τουρνουά (open) “1st Grand Prix Florinas” με συμμετοχές εντός και εκτός νομού στις αρχές του καλοκαιριού.


Για όσους και όσες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο τμήμα τένις του συλλόγου μπορούν να παίρνουν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932343438, 6980759637.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου