Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



Το Σάββατο 5/3/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με τρία αγόρια τους Αραβιάδη, Αντωνίου και Ελσάμι Ι. Παράλληλα, στην Αθήνα αγωνίστηκε η Φωτιάδου Χ., για την ίδια διοργάνωση με τα χρώματα του Γ.Α.Ο. Πειραιά.
Στη Θεσσαλονίκη πήραν μέρος 88 αθλητές διεκδικώντας τις 4 θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση που θα γίνει τον Μάιο στη Φλώρινα.
Οι προσδοκίες για πρόκριση, κυρίως του Αραβιάδη ήταν αρκετά υψηλές, καθώς ο αθλητής μας βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά ο Αραβιάδης, ενώ ξεκίνησε δυνατά περνώντας από τη φάση των ομίλων με 3 νίκες σταμάτησε στη φάση των 16, όπου ηττήθηκε από αθλητή της Βέροιας με σκορ 3-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ανάλογη πορεία είχε και ο Αντωνίου, ο οποίος πέρασε με 3 νίκες από τη φάση των ομίλων και στη συνέχεια αποκλείστηκε στη φάση των 32.
Οι δύο μικροί μας αθλητές Ελσάμι και Φωτιάδου αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από τη δικιά τους πραγματοποιώντας πολύ ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Και οι δύο αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Σίνδου. Εκεί θα βρεθούν 13 αθλητές/τριες από τη Φλώρινα για να αγωνιστούν με παιδιά από όλη την Ελλάδα. Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου