Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

EURO MINI CHAMP'S 2016

Στη Γαλλία βρίσκονται από χθες τέσσερις μικροί αθλητές των Σαρισών για να πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών Euro mini champs που διοργανώνει η γαλλική ομοσπονδία. Στο τουρνουά αυτό παίρνουν μέρος 391 παιδιά από 32 χώρες. Από την Ελλάδα θα αγωνιστούν οι Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα, Ιωσήφ Ελσάμι, Ζαχαρίας Ελσάμι από τη Φλώρινα και η Παπαδημητρίου Μαλαματένια από την Αθήνα. Τα παιδιά συνοδεύουν στους αγώνες οι προπονητές Λάουρα Νικουλάε και Λίβιου Πρεντοάικα.
Τα παιδιά πριν αναχωρήσουν παραχώρησαν συνέντευξη στην ΕΡΑ Φλώρινας, όπου απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Τάμυ Αδάμου τόνισαν πόσο χαρούμενα είναι που θα παίξουν στη Γαλλία και πόσο ανυπομονούν να βρεθούν στο Στρασβούργο με τόσα παιδιά από την Ευρώπη. Μίλησαν ακόμα για την αγάπη που τρέφουν στο άθλημα και κάλεσαν και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με την επιτραπέζια αντισφαίριση.
Είναι φανερό πως η εμπειρία συμμετοχής σε ένα τόσο μεγάλο και απαιτητικό τουρνουά είναι τεράστια και θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη των αθλητών.
Ο Σύλλογός μας ενισχύει τις προσπάθειες των παιδιών για πρόοδο και μαζί με τους γονείς εύχεται τα καλύτερα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου