Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ


Μεγάλη διάκριση γνώρισε η Χρυσή Φωτιάδου  στο Μέτσοβο κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων. Πολύ καλές εμφανίσεις και οχτάδα για τον Ιωσήφ Ελσάμι, Δέσποινα Άμπα, Σωτήρη Μούσια, Μίντση Ανδρέα.
Στο πανέμορφο Μέτσοβο πραγματοποιήθηκε το 1ο από τα 13 Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ομοσπονδία. Ήταν η πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα της νέας σεζόν και η Φλώρινα ήταν παρούσα με 8 αθλητές/τριες. Αγωνίστηκαν οι Ορέστης Αραβιάδης, Ανδρέας Μίντσης, Μαρία Κετσετζή, Χρυσή Φωτιάδου, Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Ζαχαρίας Ελσάμι, Ελένη   Σινιάκη.
Από όλα τα παιδιά καλύτερα τα πήγε η Φωτιάδου, η οποία αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στις κορασίδες έκανε την υπέρβαση. Αφού πέρασε από τους ομίλους στο κρίσιμο παιχνίδι για την τετράδα σημείωσε μεγάλη νίκη επί του Νο 1 του τουρνουά, αθλήτρια των Αθηνών και μπήκε στα μετάλλια. Τελικά κατετάγη τρίτη, αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό.
Μία ανάσα από τα μετάλλια στις κατηγορίες τους έφτασαν ακόμα ο Ανδρέας Μίντσης (6ος), ο Ιωσήφ Ελσάμι (5ος), η Δέσποινα Άμπα (7η) και ο Σωτήρης Μούσιας (6ος). Μπήκαν στην οχτάδα, όμως σημείωσαν ήττες στους προημιτελικούς.
Τους πρώτους της αγώνες με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσε η Ελένη Σινιάκη. Παρόλο που ήταν η πιο μικρή στην κατηγορία της (7 ετών), έδειξε αξιοθαύμαστη αγωνιστικότητα που δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει.


Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και ιδιαίτερα την Φωτιάδου για το μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου