Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή συμμετείχε η ΦΛΩΡΙΝΑ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού που έγινε στην Αθήνα στις 1-2/9/2016.
Στους αγώνες πήραν μέρος 189 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της χώρας χαρίζοντας στους θεατές πολλούς συναρπαστικούς αγώνες.
Η Χρυσή Φωτιάδου αγωνίστηκε στην κατηγορία των κορασίδων, όπου δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία της στο Μέτσοβο. Αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τους ομίλους και περιορίστηκε σε αγώνες κατάταξης. Η Δέσποινα Άμπα με συνεχόμενες νίκες βρέθηκε στην οχτάδα για μία ακόμα φορά δείχνοντας σταθερότητα στην απόδοσή της. Στην οχτάδα επίσης βρέθηκε και ο Σωτήρης Μούσιας με πολύ καλές εμφανίσεις. Τελικά κατετάγη 6ος. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η Β΄ Εθνική Αντρών Γυναικών καθώς και τα τοπικά πρωταθλήματα. Στη Β’ Εθνική Αντρών συμμετέχουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, στη Β΄ Εθνική Γυναικών ο Ο.Ε.Α  Φλώρινας και στο Β΄ Τοπικό η αντρική ομάδα του Ο.Ε.Α.
Οι πρώτες τρεις αγωνιστικές της Β΄ Εθνικής θα διεξαθούν στη Φλώρινα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της πόλης μας να απολαύσει αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου