Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑΙΑ



Το νεοσύστατο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαία Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στη Φλώρινα οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας.
Η συνάντηση έγινε μετά από επαφές του συλλόγου με τον έφορο του τμήματος του συλλόγου του Περαία Κασκαμανίδη Αλέκου Φλωρινιώτη στην καταγωγή, ο οποίος υποστηρίζει θερμά την ανάπτυξη του αθλήματος και βοηθάει το τμήμα στα πρώτα του βήματα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε την πόλη μας το Σαββατοκύριακο και την Κυριακή στο 2ο Λύκειο 16 παιδιά του Περαία έδωσαν πολλά παιχνίδια με τα παιδιά των Ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ μέσα σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί γονείς, που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών.
Η φιλική συνάντηση έκλεισε το μεσημέρι με πολλά χαμόγελα και με την υπόσχεση ότι οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα ανταποδώσουν την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαία για την προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος και τον ευχαριστεί για την επίσκεψη και την ανταλλαγή αγωνιστικών εμπειριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου