Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΔΟΥ- ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Το Σαββατοκύριακο 12-13/11/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντρών-Γυναικών.
Πήραν μέρος συνολικά 114 άντρες διεκδικώντας τις 6 θέσεις πρόκρισης και 29 γυναίκες για 5 θέσεις πρόκρισης. Από τις ομάδες της Φλώρινας, ΣΑΡΙΣΕΣ και ΟΕΑ, αγωνίστηκαν στους άντρες οι Σταθουλόπουλος, Μίντσης και Κατσαντώνης και στις γυναίκες οι Κορδούτη, Ευθυμίου και Φωτιάδου. Απευθείας στους τελικούς προκρίθηκαν η Ζαβιτσάνου και Κιούφη καθώς βρίσκονται στις 6 πρώτες θέσεις του πίνακα αξιολόγησης.

Μεγάλη, όσο και σπάνια επιτυχία σημείωσε η 12χρονη αθλήτρια της Φλώρινας Χρυσή Φωτιάδου, η οποία ανταγωνιζόμενη μεγαλύτερες και πιο έμπειρες αθλήτριες κατάφερε με συνεχόμενες νίκες να πάρει την πρόκριση  και να βρεθεί στην τελική φάση στην Αθήνα. Όπως αναμενόνταν την πρόκριση πήρε επίσης εύκολα και η Θάλεια Κορδούτη, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ. Η Ευθυμίου με δύο νίκες και μία ήττα αποκλείστηκε. Έτσι, στην τελική φάση όπου θα παίξουν 26 αθλήτριες για τον τίτλο οι 4 θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας.

Στους άντρες ο Δημήτρης Σταθουλόπουλος έπαιξε εξαιρετικά και δεν είχε πρόβλημα να προκριθεί πανηγυρικά στους τελικούς. Ο Ανδρέας Μίντσης επίσης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση. Η κλήρωση όμως δεν τον ευνόησε και τελικά αποκλείστηκε από αθλητή της Α1 κατηγορίας. Ο Κατσαντώνης με δύο νίκες και μία ήττα αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Στην Αθήνα θα αγωνιστούν οι 32 καλύτεροι αθλητές της χώρας, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας που θα έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή στην τελική φάση των αντρών –γυναικών. Είναι επίσης τεράστια επιτυχία για τη Φλώρινα η συμμετοχή της Φωτιάδου που από τόσο μικρή ηλικία θα συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας, μαζί με τα μεγαθήρια της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους προκριθέντες. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην τελική φάση.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Βέροιας όπου οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχουν με 11 μικρούς αθλητές/τριες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου