Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΙΟΥΦΗ ΕΛΑΜΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

 
Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ Φλώρινας στην τελική φάση του ατομικού και διπλού γυναικών Ελλάδας.
Η Γεωργία Ζαβιτσάνου στέφτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό γυναικών έχοντας ως συμπαίκτρια την πρώην αθλήτριά μας Χριστίνα Φίλη. Το αχτύπητο δίδυμο κατέβαλε όλες τις αντιπάλους που συνάντησε και στον τελικό επικράτησε του δίδυμου Γεωργιάδου/Κιούφη 3-0.
Η Γεωργία, περσινή Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό αγωνίστηκε με προβλήματα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Έμεινε στην 8άδα.
Η Αλίκη Κιούφη βρέθηκε σε πολύ καλή φόρμα και κατέκτησε δύο μετάλλια. Στο διπλό το αργυρό και στο ατομικό το χάλκινο.  Στο διπλό μαζί με την Γεωργιάδου αντιμετώπισαν στον τελικό τις Φίλη/Ζαβιτσάνου και ηττήθηκαν 0-3 κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Στο ατομικό, η Αλίκη έπαιξε εξαιρετικά, επικράτησε στην 8άδα της Γεωργοπούλου 4-0 και μπήκε στα μετάλλια. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Χριστίνα Φίλη του Ταύρου. Παρόλο που έπαιξε πολύ καλά ηττήθηκε τελικά από την πολύπειρη Χριστίνα 2-4 και έτσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Στους τελικούς έπαιξαν ακόμα η Θάλεια Κορδούτη, η Χρυσή Φωτιάδου και ο Δημήτρης Σταθουλόπουλος. Και οι τρεις  αποκλείστηκαν νωρίς από ανώτερους αντιπάλους. Παρόλα αυτά η συμμετοχή τους στη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας τους δίνει μεγάλους βαθμούς εμπειρίας.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έδωσαν δυναμικό παρών για μία ακόμα φορά. Ο σύλλογος προοδεύει με το χρόνο και κερδίζει σταδιακά τη θέση του ως μία μεγάλη δύναμη της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες και για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν!!!Οι νικητές και ο νικήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:
1. Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
3. Κώστας Παπαγεωργίου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
-. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Πεύκης)

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
1. Χριστίνα Φίλη (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
2. Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
3. Αλίκη Κιούφη (Σάρισες Φλώρινας)
-. Φιλαρέτη Εξάρχου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:
1. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Πεύκης)
2. Κώστας Παπαγεωργίου/Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
3. Γιάννης Σγουρόπουλος/Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
-. Γιώργος Παντερής/Γιάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης/Ηρακλής Θεσσαλονίκης)

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
1. Γεωργία Ζαβιτσάνου/Χριστίνα Φίλη (Σάρισες Φλώρινας/Δ.Α.Ο. Ταύρου)
2. Ελένη Γεωργιάδου/Αλίκη Κιούφη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης/Σάρισες Φλώρινας)
3. Όλγα Γεωργοπούλου/Μαρία Χριστοφοράκη (Α.Σ. Πέρα Αθηνών/Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

-. Φιλαρέτη Εξάρχου/Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου