Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πολύ επιτυχημένη ήταν η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 21-22/10/2017.
Το 2ο στη σειρά Ανοιχτό Πρωτάθλημα συγκέντρωσε 159 συμμετοχές από πολλές πόλεις της χώρας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 14 μικρούς αθλητές/τριες: Αντωνίου Κων/νος, Φωτιάδου Χρυσή, Σφέτκος Νίκος, Ελσάμι Ιωσήφ, Σαββίδης Κων/νος, Μούσιας Σωτήρης, Μάλο Αλεξία, Ελσάμι Ζαχαρίας, Σπανού Γεωργία, Χρυσοστομίδου Ειρήνη, Χρυσοστομίδου Νεστορία, Γκέσσα Δέσποινα, Σινιάκη Ελένη, Μπάλλιου Ελπίδα.
Την μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η Σπανού Γεωργία, η οποία πρώτευσε στην κατηγορία των Μίνι Παγκορασίδων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Χρυσοστομίδου Ειρήνη και η Γκέσσα Δέσποινα.
Ο Μούσιας Σωτήρης κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο για τη Φλώρινα. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ήρθε τρίτος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Με μία μόνο ήττα η Φωτιάδου Χρυσή κατέκτησε την πέμπτη θέση στην κατηγορία των Κορασίδων. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η πρωτοεμφανιζόμενη Μάλο Αλεξία στην κατηγορία των Παγκορασίδων, όπου με τρεις νίκες κατέκτησε την όγδοη θέση.
Συνοπτικά όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας είναι δυνατή και στις ακαδημίες με πολλές προοπτικές.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους και τους γονείς τους που τα υποστηρίζουν. Επίσης συγχαίρουμε και τους ανθρώπους του φίλου Σωματείου της Κοζάνης για την εξαιρετική διοργάνωση σε ένα υπέροχο στάδιο (Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου