Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ


Με νίκη 4-2 επί της ΧΑΝΘ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η αντρική ομάδα στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Αντρών Βορείου Ελλάδας.
Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές έγιναν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 17/3/2018. Η ομάδα μας κατέβηκε έχοντας στη σύνθεση δύο έμπειρους αθλητές Λίβιου και Κατσαντώνη και δύο παιδιά από τις ακαδημίες Ελσάμι και Μούσια.
Στα δύο πρώτα παιχνίδια οι ΣΑΡΙΣΕΣ γνώρισαν την ήττα, πρώτα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 2-4 και στη συνέχεια από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 1-4. Τις νίκες και στα δύο παιχνίδια τις έκανε ο Λίβιου.
Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, η ομάδα επικράτησε 4-2, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον 12χρονο Σωτήρη Μούσια, ο οποίος σημείωσε δύο νίκες. Τις άλλες δύο τις έκανε ο Λίβιου.
Έτσι, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας με 7 νίκες και 11 ήττες κατέλαβε την 7η θέση εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που μαζί με την 2η ομάδα της βαθμολογίας  Εχέδωρος Σίνδου θα δώσουν αγώνες μπαράζ για τη άνοδο στην Α2 τον Απρίλιο στην Αθήνα.
Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι για την ομάδα φέτος υπήρξε μία μεταβατική περίοδος. Ξεκίνησε στηριζόμενη σε βετεράνους αθλητές και συνέχισε με παιδιά από τις ακαδημίες. Το στοίχημα ήταν φέτος η σταδιακή καθιέρωση των παιδιών της Φλώρινας στην ομάδα και αυτό επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Από αυτή την άποψη η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη και είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη.
Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την ομάδα αγωνιστικά:

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας 2017-2018: Λίβιου Πρεντοάικα, Γιώργος Πετρόχειλος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιάννης Τερψίδης, Γιάννης Κατσαντώνης, Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Νίκος Σφέτκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου