Τρίτη 29 Μαΐου 2018

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΜΠΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Μεγάλες επιτυχίες έφεραν τα παιδιά των ΣΑΡΙΣΩΝ στη Φλώρινα στους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Παγκορασίδων που έγιναν στην Καβάλα το τριήμερο 26-28/5/2018.
Η ομάδα των Παμπαίδων έχοντας στη σύνθεσή της τον Σωτήρη Μούσια και τον Ζαχαρία Ελσάμι στο ομαδικό έπαιξε καταπληκτικά και τελικά κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στις μικρές ηλικίες επιτυγχάνει να βρεθεί στα μετάλλια.
Εξαιρετικές εμφανίσεις έκανε η Δέσποινα Άμπα. Αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Αίαντα Ευόσμου και με παρτενέρ την Στέλλα Τζαρίδου κατέκτησε στο διπλό παγκορασίδων την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο ομαδικό κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η συγκομιδή 2 μεταλλίων σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι ο καλύτερος απολογισμός για την ταλαντούχα αθλήτρια από τη Φλώρινα.
Στους αγώνες πήρε μέρος ακόμα η Αλεξία Μάλο που έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε τελικούς. Η Αλεξία αγωνίστηκε με πάθος, όμως αποκλείστηκε στο ατομικό και στο διπλό νωρίς από ανώτερες αντιπάλους. Έδειξε όμως ότι με τη συνεχή βελτίωση που τη διακρίνει πως θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στην κατηγορία της.
Το ΔΣ των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, καθώς και τον προπονητή τους για την θαυμάσια δουλειά που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου