Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Πολύ επιτυχημένη ήταν η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 13-14/10/2018.
Το 2ο στη σειρά Ανοιχτό Πρωτάθλημα συγκέντρωσε 159 συμμετοχές από πολλές πόλεις της χώρας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 14 μικρούς αθλητές/τριες: Φωτιάδου Χρυσή, Άμπα Δέσποινα, Σφέτκος Νίκος, Ελσάμι Ιωσήφ, Μούσιας Σωτήρης, Μάλο Αλεξία, Σωτηρίου Κων/νος, Ελσάμι Ζαχαρίας, Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, Ουλιάρης Στέφανος, Σπανού Γεωργία, Χρυσοστομίδου Ειρήνη, Χρυσοστομίδου Νεστορία, Γκέσσα Δέσποινα.
Τα φοβερά κορίτσια της Φλώρινας κατέκτησαν τρία μετάλλια και τα αγόρια ένα.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Χρυσή Φωτιάδου αγωνιζόμενη στις Κορασίδες και ο Κων/νος Σωτηρίου στους Παμπαίδες. Την 2η θέση κατέκτησε στις Παγκορασίδες η Γεωργία Σπανού, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα στις Κορασίδες.
Όλα τα υπόλοιπα παιδιά κατέκτησαν σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες τους.
Συνοπτικά όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας είναι δυνατή και στις ακαδημίες με πολλές προοπτικές.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους και τους γονείς τους που τα υποστηρίζουν. Επίσης συγχαίρουμε και τους ανθρώπους του φίλου Σωματείου της Κοζάνης για την εξαιρετική διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο με την Αντρική Ομάδα να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Θα δώσει τρεις αγώνες και ευχόμαστε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου