Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Με ένα κύπελλο και τρία μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε από την Πάτρα η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το Σαββατοκύριακο 15-16/12/2018 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία.
Στο Πρωτάθλημα αυτό πήραν μέρος 187 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της χώρας. Η ομάδα μας αποτελούνταν από 14 παιδιά των ακαδημιών μας, τα οποία συνόδευε ο προπονητής Λίβιου Περντοάικα και γονείς των παιδιών.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Χρυσή Φωτιάδου, η οποία ήταν ασυναγώνιστη και κατέκτησε αήττητη την 1η θέση στην κατηγορία των κορασίδων. Στις παγκορασίδες είχαμε διπλή επιτυχία. Δύο κορίτσια της ομάδας ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Αλεξία Μάλο (3η ) και η μικρή, μόλις 10 ετών Γεωργία Σπανού (4η ) συνεχίζοντας την παράδοση των ΣΑΡΙΣΩΝ στα κορίτσια έπαιξαν φανταστικά και επάξια γνώρισαν την διάκριση. Από τα αγόρια την καλύτερη θέση είχε ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής κατακτώντας την 8η θέση στους παμπαίδες. Πολλές καλές θέσεις κατέκτησαν και τα υπόλοιπα παιδιά δείχνοντας την δυναμική της Φλωρινιώτικης ομάδας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στην Χρυσή, στην Αλεξία και την Γεωργία για την μεγάλη τους επιτυχία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ

Νεάνιδες [19]: Δανιέλα Γραμματοπούλου (6η)

Παίδες [39]: Σωτήρης Μούσιας (11ος), Ιωσήφ Ελσάμι (12ος), Νίκος Σφέτκος (27ος)

Κορασίδες [31]: Φωτιάδου Χρυσή (1η), Δέσποινα Άμπα (13η), Μαρία Γιώτη (14η)

Παμπαίδες [33]: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (8ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (13ος), Στέφανος Ουλιάρης (16ος)

Παγκορασίδες [20]: Αλεξία Μάλο (3η), Γεωργία Σπανού (4η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (16η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (17η)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου