Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας. Το Φεστιβάλ διοργάνωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Φλώρινας και την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Καθώς το φεστιβάλ της Φλώρινας είναι το μοναδικό διεθνές που γίνεται στη χώρα προσέλκυσε πολλούς φίλους του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ διήρκησε 2 ημέρες και περιελάμβανε αγώνες του απλού αντρών σε ηλικιακές κατηγορίες το Σάββατο 22/6/19 και το όπεν αντρών και γυναικών την Κυριακή 23/6/19. Στο όπεν δόθηκαν χρηματικά έπαθλα στους νικητές.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας. Πήραν συνολικά μέρος 100 αθλητές/τριες από 8 χώρες: Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Β. Μακεδονία, Γερμανία, Πολωνία και Κύπρο. Από την Ελλάδα είχαμε συμμετοχές από Αθήνα, Έδεσσα, Φλώρινα, Ιωάννινα, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Λευκάδα, Πολύγυρο, Σίνδο, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Βέροια. Το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν το υψηλό επίπεδο των αθλητών που αγωνίστηκαν  εκτοξεύοντας στα ύψη το αγωνιστικό επίπεδο. Μεγάλη τιμή για την πόλη μας ήταν η συμμετοχή του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019 Κωνσταντινόπουλου Κων/νου. Ο ταλαντούχος αθλητής της Εθνικής μας ήταν ο μεγάλος νικητής του όπεν παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πρωταθλητή Ελλάδας 2017 και περσινό νικητή του όπεν Ρηνιώτη Αναστάσιο. Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η 14χρονη Τζαρίδου Στέλλα από τη Θεσσαλονίκη.

Από τους αθλητές της πόλης μας την μεγαλύτερη διάκριση γνώρισε ο Σκλιας Αλέξανδρος, ο οποίος στην κατηγορία αντρών 60+ πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και έκανε απονομές στους νικητές του όπεν ο σύμβουλος- εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γεώργιος, ο οποίος έκανε τις απονομές στους νικητές του όπεν.

Η Φλώρινα απέδειξε με τη διοργάνωση αυτή ότι μπορεί να προσελκύσει τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από όλη την Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από τους αγώνες, αλλά και από την Φλώρινα που την γνώρισαν από κοντά με τις περιηγήσεις τους  στον ελεύθερό τους χρόνο.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με τις υποδομές και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει είναι σε θέση να φιλοξενούν μεγάλους αγώνες και το απέδειξαν για μία ακόμα φορά. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο φεστιβάλ θα είναι ακόμα καλύτερο και ότι θα έχουμε στη Φλώρινα περισσότερους και ακόμα καλύτερους αθλητές.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!             

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
MEN OPEN
1.Konstantinopoulos Konstantinos (Athens)
2.Gabrovski Petko (Bulgaria)
3.Wiecek Adrian (Poland), Stanojkovski  Kristijan (N. Macedonia)

WOMEN OPEN
1.Tzaridou Stella (Thessaloniki)
2.Stojanovska Sara (N. Macedonia)
3.Stojanovska Ana (N. Macedonia), Spiridon Erika (Romania)

MEN -29
1.Konstantinopoulos Konstantinos (Athens)
2.Lykostratis Konstantinos (Veria)
3.Giovas Anastasios (Thessaloniki), Krawczyk Jakub (Poland)

MEN 30-39
1.Iliadis Christos (Germany)
2.Jarzabek Michal (Poland)
3. Theotokatos Xristoforos (Thessaloniki), Gimourtzinas Ioannis (Kastoria)

MEN 40-49
1. Conev Ceco (Bulgaria)
2. Keliafanos Ioannis (Polygyros)
3. Kilkislis Ioannis (Sindos),Stojanovski Saso (N. Macedonia)

MEN 50-59
1. Singin Murat (Germany)
2. Markovic Aleksandar (Serbia)
3.Ljamov Sase (N. Macedonia), Gavriil Petros (Athens)

MEN 60+
1. Petreski Mile (N. Macedonia)
2. Jovanoski Zoran (N. Macedonia)
3. Hristov Nedko (Bulgaria), Sklias Alexandros (Florina)

ΟΙ ΝΙΚΗΤΈΣ ΤΩΝ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

2017: Τσιόκας Ντανιέλ, Φωτιάδου Χρυσή
2018: Ρηνιώτης Αναστάσιος, Φωτιάδου Χρυσή
2019: Κωνσταντινόπουλος Κων/νος, Τζαρίδου Στυλιανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου