Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ



Μεγάλη εμφάνιση έκαναν τα παιδιά των ΣΑΡΙΣΩΝ στο  Όπεν της Κοζάνης. Ο απολογισμός είναι 2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο και πολλές καλές θέσεις.
Το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα  2019-2020, που έγινε στην Κοζάνη. Συμμετείχαν 170 αθλητές/τριες από 40 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 18 παιδιά που έπαιξαν σε όλες τις κατηγορίες, πλην αυτή των Εφήβων.
Τα παιδιά μας σαφώς ανεβασμένα σε σχέση με το προηγούμενο όπεν σημείωσαν μεγάλες επιδόσεις κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στη διοργάνωση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Χρυσή Φωτιάδου στις Νεάνιδες και η Γεωργία Σπανού στις Παγκορασίδες. Και τα δύο κορίτσια μας ήταν εξαιρετικά και ανέβηκαν στην υψηλότερη θέση του βάθρου αήττητα.
Στο βάθρο βρέθηκαν ακόμα οι δύο μικροί μας αθλητές ο Μάριος Σερίδης και ο Βασίλης Χρυσοστομίδης. Και οι δύο αγωνίστηκαν στην κατηγορία μίνι-παμπαίδες. Ο Μάριος πήρε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και ο Βασίλης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασε ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής  (5ος ). Σημείωσε μόλις μία ήττα σε όλους τους αγώνες  που έδωσε και ήταν αυτή που του στέρησε το μετάλλιο.
Πολύ καλές εμφανίσεις και θέσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στους προπονητές τους που τα συνόδευαν (Λίβιου Πρεντοάκια, Κίρε Γκεοργκιέσκι, Θωμάς Ευθυμίου).
Το 3ο κατά σειρά όπεν θα γίνει το Νοέμβριο στη Βέροια.



ΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (13): Χρυσή Φωτιάδου (1η)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (22): Αλεξία Μάλο (7η), Δέσποινα Άμπα (13η)
ΠΑΙΔΕΣ (51): Κων/νος Σωτηρίου (11ος), Ιωσήφ Ελσάμι (12ος), Κων/νος Φραγκάκης (17ος), Σωτήρης Μούσιας (20ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (31ος)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (20): Γεωργία Σπανού (1η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (8η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (11η), Παρασκευή Σπανού (20η)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (34): Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (5ος), Αναστάσιος Σερίδης (27ος)
ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (7): Μάριος Σερίδης (2ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (4ος), Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (5ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (7ος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου